Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Građani nisu glasali za ovo

Politika

Comments 6

Milatović: Građani nisu glasali za ovo

Autor: Antena M

  • Viber

Nema dileme da je parlamentarna većina okupljena zbog fotelja, a sve na teret građana., kazao je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović povodom usvajanja izmjena Poslovnika Skupštine.

“Trideset dva člana Vlade, 7 potpredsjednika Vlade, 35 savjetnika potpredsjednika Vlade, 54 državna sekretara, 4 potpredsjednika Skupštine, 8 savjetnika potpredsjednika Skupštine. Preko 140 najviših državnih funkcionera samo u Vladi i Skupštini Crne Gore. Građani Crne Gore koji su htjeli promjene nijesu glasali za ovo”, napisao je Milatović na mreži X.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Floyd011

Da ne znam bolje rekao bih da je naivan Milatović, ali ne znam šta je tačno mislio kada se udružio sa čovekom koji je zaboravio da je predao za srpsko državljanstvo, pa čak zaboravio da je išao u Beograd da uzme pasoš nakon dobijenog državljanstva. U skupštini Srbije sedi nekoliko dvojnih državljana

Onogošt

Nipočemu Vam ne priliči,da ove nekadašnje ,,jurišnike" DPS-a smatrate svojim bivšim saradnicima i saborcima.Oni bi za malo vlasti i majku prodali.I pored pokušaja da od njih stvorite dobre i ozbiljne ljude,to je bio uzaludan posao i sad nemate źešćih i opasnijih protivnika od njih i exs DF-a

Crnogorka

Svi hoce savjetnike,i savjetnik ima savjetnika…Svi da zadovolje apetite i novčanike..Naravno da gradjsni nisu glasali za ovo ali OVO se siri kao guba.Moraju se zaprašiti fotelje i one nove koje se moraju nabaviti.