19 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dok je parlament radio prekovremeno, Spajić se provodio u San Tropeu: Gdje se nalazi premijer? (FOTO)

Izvor: TV E

Politika

Comments 2

Dok je parlament radio prekovremeno, Spajić se provodio u San Tropeu: Gdje se nalazi premijer? (FOTO)

Autor: Antena M

  • Viber

Više desetina postova se pojavilo u posljednja dva dana na društvenim mrežama, uz razne fotofrafije i tvrdnje da se premijer Milojko Spajić sa djevojkom već nekoliko dana nalazi u mondenskom francuskom ljetovalištu San Trope. 
 
Iz kabineta premijera Spajića nije bilo demanta ovih objava. Izvor iz kabineta predsjednika Vlade je nezvanično kazao da ,,Vlada neće demantovati gluposti".

,,Narod bi volio da zna koliko plaćaju vilu na brdu St Tropeza? Dnevno?“, pita jedan od poznatijih aktera na društvenoj mreži X uz objavu slike Spajića u restoranu za koju tvrdi da je usnimljena u petak veče u ,,21:38 iz restorana Le Girelier na šetalistu u St Tropezu“. 

Tokom jučerašnjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore saopšteno je da je Vlada imala ,,telefonsku sjednicu na kojoj su predloženi zakoni koji bi trebalo da omoguće primjenu programa ,,Evropa sad 2“. To je bio signal mnogima da zaključe kako premijer Spajić nije u Crnoj Gori. 

Potporu takvim informacijama dala je i vijest da je pristup podacima sa trakera Vladinog LearJet-a registarskih oznaka 40-MNE blokiran je na platformama FlightAware i Flightradar24.

Kako je objavio Portal ETV, naprasno je u jednom od sistema vlasnik letjelica 40-MNE označen kao nepoznat, uz obavještenje da je nedostupan za javni traking na zahtjev vlasnika, odnosno operatora.

,,Zanimljivo je da je upravo preko ove platforme premijer Milojko Spajić nedavno uhvaćen u laži da zbog obaveza u Briselu nije u mogućnosti da prisustvuje vikend premijerskom satu, pa je opravdano pitanje da li je poučena ovim iskustvom, zbog boravka u nekom ekskluzivnom evropskom ljetovalištu poput naprimjer Sen Tropea, Vlada odlučila da onemugući pristup trakeru svog LearJet-a“, objavio je Portal E.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Spajki i sve njegove laži. Neko ko je zaljubljen u Twitter ne može misliti da ga amater socij mreža ne može lokalizovati za sekund. A neka sprovede Đokovića u Sa Trope da se počine od njegove spc toksičnosti.

Jaooo

Dok je ovaca, biće i Spajića i Sen Tropea!!!