19 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Spajić letio komercijalnim letom o sopstvenom trošku

Politika

Comments 6

PES: Spajić letio komercijalnim letom o sopstvenom trošku

Autor: Antena M

  • Viber

Da je crnogorska političko-medijsko scena dotakla etičko dno i vrhunac tabloidizacije, govori i današnje spinovanje medija bliskih Jakovu Milatoviću koji su lažno optužili premijera Milojka Spajića da koristi Vladin avion za potrebe godišnjeg odmora, kao i da pije šampanjac od 8000 eura, saopšteno je iz PES-a.

"Ove bizarne i senzacionalističke tvrdnje, lako demantuju činjenice poput onih da je, kao što se vidi na danas objavljenim fotografijama Spajić bio u restoranu Le Girelier. U par sekundi korišćenja Gugla, što bi svaki priučeni novinar ovih medija trebalo da umije, može se naći cjenovnik tog restorana u kojem su cijene paste 30ak eura, a čaša šampanjca 20 eura, jeftinije nego na mnogim mjestima u Crnoj Gori i regionu. Po logici Dritana Abazovića, Jakova Milatovića i njihovih medijskih natpisa ispada da je Spajić popio 400 čaša šampanjca za nekih sat i po koliko je boravio u restoranu. Iako se priča o “skupom šampanjcu” i zloupotrebi Vladinog aviona zgodno uklapa u beskrupulozne pokušaje kriminalizacije predsjednika Vlade, ona je besmislena jer ni Spajić niti njegova supruga, u 6. mjesecu trudnoće, ne konzumiraju alkohol", navodi se u saopštenju.

Osim toga, Spajić je, kako kažu, dostavio i avionsku kartu na kojoj se vidi da je išao redovnom komercijalnom aviolinijom i ekonomskom klasom (Y i K klase, najjeftinije), "a za razliku od nekih bivših i sadašnjih medijima omiljenih zvaničnika, Spajić je sam snosio troškove putovanja."

"Razumijemo da je zbog izostanka ekskluzivnih informacija iz Vlade, teško popuniti prostor između turskih serija i dodvoravanja predsjedniku države, ali medijske platforme treba da se drže etičkog izvještavanja i kada im to ne donosi nužno komercijalni uspjeh", zaključuju u saopštenju.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Kako to da je slikana komplet karta kada se na čekiranju uzima veći dio karte i ostaje manji radi rezervacije sjedišta Kome servirajte ovu vašu propagandu ugroženog premijera Pa ne morate toliki biti poltroni da i obraz svoj prodate za njega zar nije dovoljno rudare je vaše Dno dna ste postali

Popocatepetl

@Mila K Neki ljudi ne umiju da se ućute ni kad ih uhvate u laži.

Mila K

Ko se ovako amaterski igra fotoshop?