17 °

max 25 ° / min 17 °

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 13°

Ponedjeljak

30.09.

18° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI 21. maj: Litijaška vlast za ovih nekoliko godina uspjela da demonstrira neprevaziđeni primitivizam

Politika

Comments 1

GI 21. maj: Litijaška vlast za ovih nekoliko godina uspjela da demonstrira neprevaziđeni primitivizam

Autor: Antena M

  • Viber

Raspad i nesposobnost vlasti u lokalnim samoupravama ilustrativna je slika novorežimskih partija, saopšteno je iz GI 21. maj.

"Podgorica, Berane, Andrijevica i Budva samo su najupečatljiviji primjeri jedne degenerisane politike. Kada tome dodamo i tekuću upravljačku nesposobnost, koja je golim okom vidljiva, onda ne čudi zašto su vladajuće partije postale sinonim za neznalice, rušioce i štetočine.

Kada u jeku turističke sezone imate raskopane saobraćajnice u Budvi, Žabljaku ili na ulazu u Kotor ili kada lokalna vlast u Nikšiću, Herceg Novom, Pljevljima ili Zeti liči na zadrigle četničke kazandžije, onda je potpuno jasno da takve vladajuće partije ne mogu uteći kafanskoj sprdnji ili kabaretskim skečevima", navodi se u saopštenju GI 21. maj.

Tzv. litijaška vlast je, kako kažu, za ovih nekoliko godina uspjela da demonstrira neprevaziđeni primitivizam, plitku političku pamet, palanačku svadljivost i kukavnu pokornost pred beogradskim popovima, agentima i propagandistima.

"Jednostavno, čega god su se dotakli to su uradili na štetu građana i javnog interesa. Tako da nimalo ne čudi kada su i prilike u opštinama postale odraz pigmejskog "političkog duha"", zaključuju u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Miro ST

Iz opanaka u upravljačke strukture, s kupljenom diplomom i slikama kao dokazom sudjelovanja na litijama. Nije ni loše koliko će tek biti.