17 °

max 25 ° / min 17 °

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

22° / 13°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeljošaj: Albanske stranke će jedinstveno nastupiti na lokalnim izborima u Gusinju

Izvor: Antena M, Dragan Tomašević

Politika

Comments 1

Đeljošaj: Albanske stranke će jedinstveno nastupiti na lokalnim izborima u Gusinju

Autor: Antena M

  • Viber

Imam čast i zadovoljstvo da vas obavijestim da su se albanske stranke u Gusinju, stranke članice Albanskog foruma i Demokratska unija Albanaca (DUA) ujedinile i da će jedinstveno nastupiti na lokalnim izborima u Gusinju, realizujući naše ideje i apele, saopštio je Nik Đeljošaj iz Albanskog foruma.

"Albanski forum je, po pobjedničkom receptu koji je kreiran na lokalnim izborima u Tuzima 2019. godine, zaslužan za ukupan razvoj i napredak Albanaca, kao i njihovu integraciju u sve institucije, kao i jačanje pozicije odlučivanja i konkretno osnaživanje, nastaviće da promoviše svoju misiju zajedničkim snagama i na lokalnim izborima u Gusinju.

Sigurni smo da će građani Gusinja znati da cijene rad Albanskog foruma u smislu unapređenja ove opštine, kao i veliko zalaganje kadrova Albanskog foruma sa državnog nivoa kroz promociju mnogih investicija i projekata u korist razvoja Gusinja. Između ostalog, vrijedi pomenuti oko 4 miliona koje smo preko Uprave za kapitalne projekte obezbijedili za razvoj infrastrukture, kao i sredstva koja smo obezbijedili za trg Ali-Paše Gusinjskog", naveo je Đeljošaj. 

Albanski forum će, dodaje, uvijek biti spreman da odgovori na sve potrebe albanskog naroda i da zajedno radi na postizanju najvišeg nivoa napretka naše zajednice.

"Čestitam albanskoj političkoj sceni u Gusinju, predstavnicima Albanskog foruma i DUA na odličnoj i patriotskoj odluci da odjek Albanskog foruma nastavi da donosi bolji životni standard za sve građane.

Neka uvijek budemo jedinstveni, jer ujedinjeni ćemo pobijediti, ujedinjeni ćemo ostvariti razvoj i napredak na svakom polju!"; zaključio je Đeljošaj. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Brano Bozovic

Nik ti si najvise razocarenje,Crnogorske politicke scene.Posebno Suverenistickog bloka,a dosta i tvojih sunarodnika.