23 °

max 24 ° / min 17 °

Petak

27.09.

24° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

19° / 10°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: DAN u službi klevetničke kampanje, pokušava se plasirati lažna vijest oko atentata na Đukanovića

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 2

DPS: DAN u službi klevetničke kampanje, pokušava se plasirati lažna vijest oko atentata na Đukanovića

Autor: Antena M

  • Viber

Demokratska partija socijalista reagovala je povodom teksta u Danu o bivšem predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Reagovanje prenosimo integralno:

Dnevna novina Dan, nastala u vojno-bezbjednosnim krugovima Srbije, i dan danas nastavlja sa svojom agendom koja ima za cilj dezinformisanje, širenje lažnih vijesti i pokušaja nanošenja štete Demokratskoj partiji socijalista i bivšem predsjedniku Milu Đukanoviću.

Tako se, u današnjem tekstu, pokušava kreirati lažna vijest o navodno izmišljenoj informaciji o pripremi atentata kako bi se nanijela politička šteta ali i relativizovale opasne namjere koje su imali – i koje i dalje imaju, određeni regionalni politički i bezbjednosno-kriminalni akteri.

Takođe, komično zvuči pozivanje na izvore iz bezbjednosnog sektora kao relevantne, pogotovo u svjetlu brojnih “uspjeha” koje je taj sektor ostvario a koji se najbolje vide kroz rupu u depou Višeg suda, koju su kriminalne grupe prokopale u centru grada, na 200 m vazdušne linije od Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva.

Finalno, radi javnosti podsjećamo da je izvor informacije o planiranom atentatu na Đukanovića visoki vojni zvaničnik iz jedne zapadne države i svi državni organi su dobrodošli da tu informaciju i provjere. Sve ostalo spada u domen spletki i zakulisnih partijsko-bezbjednosnih igara devastiranog bezbjednosnog sistema Crne Gore.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Kada se moglo trebali ste ih zatvorit i ugasiti zbog lažnih informacija.Tada je Duško Jovanović imenom i prezimenom u Hagu svedoke u danu izbacio kada je bilo zabranjeno jer su bili zaštićeni..Katastrofa isti su ko vijesti