26 °

max 26 ° / min 17 °

Petak

27.09.

26° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 9°

Utorak

01.10.

18° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krapović odgovorio Samardžiću: Prošla su vremena kada ste komandovali i Vi, i cijela DPS klika

Izvor: Antena M, Dragan Tomašević

Politika

Comments 10

Krapović odgovorio Samardžiću: Prošla su vremena kada ste komandovali i Vi, i cijela DPS klika

Autor: Antena M

  • Viber

Admirale Samardžiću, ja nikad ne promašujem, ni temu ni političku metu, takav mi je ’’track record’’, po tome sam poznat, poručuje ministar odbrane Dragan Krapović u odgovoru admiralu Draganu Samardžiću.

"’’Skočiđevojka’’ (66 hiljada kvadrata i pet objekata od skoro hiljadu kvadrata na pjeni od mora) je prodata za 2,35 miliona, i to gle čuda - Rusima tada, da bi nakon toga nekoliko puta bila preprodata za mnogo veće novce, što lokalnim što stranim kontroverznim biznismenima, poput Mohameda Rašida, koji je, gle čuda, sa Svetom Marovićem začetnikom “valorizacije” u aferi “Košljun”.

Admirale, svaki put je preprodata za višestruko veću cijenu nego na početku, kada ste je Vi sa DPS prvacima “valorizovali’’! I to svaki put kupcima bliskim vrhu DPS-a! Sjećate se sigurno, bilo je to još onomad, kad ste bili u ljubavi sa Rusima admirale, Vi i Vaš DPS!

I danas bi mene da propitujete o brodovima i francuzima i još da insinuirate neke “kusure” i “dogovore”. Neće da može admirale!", naveo je Krapović i dodao: 

"Kada bih bio jednako maliciozan, rekao bih da je čin admirala i položaj načelnika Generalštaba bio “kusur” od ’’Skočiđevojke’’.

Na kraju, da znate admirale, iskusan lovac zna da je fazan strašljiva ptica. Dovoljno je da ga zakači jedno zrno sitne sačme i odmah pada!

PS Prošla su vremena kada ste Vi komandovali, i Vi i cijela ta “valorizatorska” DPS klika. Danas komande jedino možete uputiti sebi, i to kada ste sami doma!", zaključio je Krapović.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

oro

Da nije DPS mislim da nebi znali polemisat!!! vasa vjestina je licemjerstvo i nista drugo i ako imate ministarsku poziciju vazno je ne letjeti previsoko!!!

Bajo

Kako se Kraponja uznemirio. Pa polemise sa admiralom. No ne prica kako se Ljaljo pominje u škaljarskim SKY aplikacijama. Ne pominje ni da ih je škaljarski klan finansirao ! Kad se vec dotice para i finansija. A jos kad mu Hrvati zabrane pristup .... dje ce onda ? U omiljenu Bjelorusiju.

Mila K

Svakom novom porukpm kmerić dokazuke da crnogirska Vlada nema ministra odbrane. Zvoncalo bez promišljenosti a sujetno-prenapumpan zbog pratnje, najopasnija kombinacija u mnogo ozbiljnoj ibstituciji.