26 °

max 26 ° / min 17 °

Petak

27.09.

26° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 9°

Utorak

01.10.

18° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šahmanović: Aliju Košuti neću halaliti Amera Smailovića

Politika

Comments 2

Šahmanović: Aliju Košuti neću halaliti Amera Smailovića

Autor: Antena M

  • Viber

Da funkcioneri BS-a izazivaju ogorčenje među građanima Crne Gore svojim nesuvislim i neutemeljenim saopštenjima govori i podatak da se u raspravu uključio i prigradski učitelj Amer Smailović, u svojstvu izaslanika šefa partije Ervina Ibrahimovića, saopštio je Bejto Šahmanović iz Bošnjačkog demokratskog pokreta.

"Za vrijeme akcije „Lim“ je Amerova porodica bila ljuti neprijatelj rukovodstva SDA i predani podržavalac one politke koja je gonila te ljude. Zašto, Amere ne pitaš partijskog šefa gdje je on bio tih godina i koja politika mu je bila vodilja? Narodna stranka ili DPS? Možda njegov profesor Mitko Hodžić zna. A mi dobro znamo gdje su naše porodice bile tada.

Upoređivati sadašnji BS i njihovo rukovodstvo, od kojih neki ne znaju da pojasne značenje imena Bošnjak, a neki su preletjeli iz raznih partija zbog apanaža, funkcija i privilegija sa tadašnjim Sda-om i njihovim rukovodiocima je krajnje nečasno, sramno i neljudski", naveo je Šahmanović i dodao:

"I sada se našao Amer Smailović da nas brani i savjetuje. Nesuđeni prosvjetni inspektor koga Alija Košuta, tadašnji direktor Uprave za inspekcijske poslove i koordinator BS-a za Bijelo Polje nije htio da primi u radni odnos, pa mu je nađeno zaposlenje da bude poslanik. Dragi Alija, ne mogu ti halaliti Amera Smailovića.

I na kraju, kao sto ti rekoh na sjednici Glavnog odbora BS-a u Bijelom Polju “Spusti glavu kada pored mene prolaziš”. A ti znaš najbolje razloge zbog kojih si tako postupio tada.

I da ne zaboravim, posao za tvoju ženu u državnoj instituciji Fonda za zaštitu i ostavarivanje manjinskih prava je vjerovatno interes Bošnjaka u Crnoj Gori. Samo da napomenem, principa radi. Jer Ervinova BS je satkana od principa.

PS. Javi svom šefu, koji toliko ima posla u ministarstvu da prati naše objave i lajkove, da ćemo detaljnije o Fondu za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava, tj. CRNOM FONDU kad dođe vrijeme za to. Tik-tak, tik-tak...", zaključio je Šahmanović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Betoven

Ervin je ministar vanjskih poslova koji nigdje ne putuj Osim Turske. I možda Srbije.

HALLEY

Smailović je znači već na utabanom Ervinovom putu - i on je porodicu prebacio na naše grbače. Dečko zaista obećava od samog početka.