22 °

max 25 ° / min 17 °

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 9°

Utorak

01.10.

18° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Nove laži i manipulacije Spajića, za četiri godine ekser nije zaboden, on je grobar razvoja Crne Gore

Politika

Comments 3

DPS: Nove laži i manipulacije Spajića, za četiri godine ekser nije zaboden, on je grobar razvoja Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

"Vanredna pres konferencija Milojka Spajića donijela je novu seriju laži, neistina i prevara aktuelnog premijera. Ponavljajući ponovo isprazne brojke, koje u svakodnevnom životu ne znače ništa jer je po Eurostatu životni standard danas na nižem nivou nego 2019. godine usljed eksplozije cijena koje su direktna posljedica populističke Spajićeve politike", poručuju iz DPS-a.

Kako navode u saopštenju, pamte građani jako dobro da su i 90-ih godina primali novčanice u iznosu od nekoliko milijardi ali da su za taj iznos mogli da kupe kesu kafe i kilogram banana usljed divljajuće inflacije zbog eksplozije fiktivne potrošnje, na sličan način kako to Spajić radi ovih dana.

Iz DPS-a ističu da ono od čega Spajić bježi su teme razvoja jer za četiri godine od kad je na vlasti jedino što zna je da realizuje započete projekte DPS-a. Spajić, uprkos svojim tvrdnjama o navodnom uticaju u biznis svijetu nije uspio za četiri godine da dovede nijednog investitora koji bi uložio bilo što i donio neku novu vrijednost državi, ističu iz DPS-a.

"Jedini investitor kojeg je doveo je Džordž Kotrel koji je, prema navodima njegovih nekadašnjih saradnika, umjesto u Crnu Goru ulagao u crne fondove PES-a i privatne džepove Milojka Spajića. Zbog svega navedenog jasno je da je Spajić grobar razvoja Crne Gore i da je svaki dan njegovog opstanka kao premijera i ove Vlade novi dan propadanja naše države", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Misko

Tako je, uništavaju sve crnogorsko, jad…

Sve vi cvjetalo

Izgleda da je i ekser posmrkan.

BeLveder

Konačno da neko pomene hiperinflaciju iz 90-ih kada je beogradska štamparija na Topčideru radila u tri smjene kako bi građanima, tada zajedničke SICG, dodijelila milijarde dinara. I to je odgovor na pitanje da li je minimalac od 222€ veći od minimalca od 450€? Pa nije ako se za te pare može kupiti manje, nego što se moglo kupiti za 222€!