17 °

max 25 ° / min 17 °

Subota

28.09.

25° / 17°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 9°

Utorak

01.10.

18° / 8°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 14°

Petak

04.10.

22° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NSD Nikšić: DPS ne može da podnese što Nikšićani danas žive bolje

Politika

Comments 5

NSD Nikšić: DPS ne može da podnese što Nikšićani danas žive bolje

Autor: Antena M

  • Viber

DPS koji je u Nikšiću napravio Mislov do, koji je raskućio gigante Željezaru, Boksite, Metalac i brojne druge fabrike posljednjih dana misli da će se saopštenjima u kojima insinuiraju, podmeću i izmišljaju pokriti decenije njihovih nepočinstava prema ovom gradu, poručili su iz Opštinskog odbora NSD Nikšić.

“Nikšićani nisu slabog pamćenja a svakome je jasno da institucije koje je kontrolisao DPS nisu uradile ništa da riješe problem smetlišta Mislov do. Sada kada će deponija biti konačno zatvorena i taj veliki problem riješen oni tome traže mane ali mane ne mogu tražiti oni koji nisu mogli da nađu rešenje”, naveli su u saopštenju.

Kako su istakli, u Željezari se ponovo stvaraju preduslovi da se otpočne proizvodnja, imovina je vraćena u ruke Crne Gore, radnici spašeni da se ne nađu na ulici, spriječena je ona sudbina koja je Željezari i radnicima bila namjenjena od strane DPS vlasti.

"To što neko sada to ne cijeni i što ne da menadžmentu da vodi poslovanje kompanije može dovesti u problem samo one koji to rade a koje je spasila aktuelna vlast u Nikšiću da ne ostanu na ulici od strane investitora kojeg je doveo DPS.

Što se tiče istovaranja otpada privatnih firmi na privatnim imanjima zadovoljni smo što nadležni organi konačno rade svoj posao kako treba za razliku od vremena DPS, pa je tako urađen i nalaz otpada i od nadležne inspekcije naloženo njegovo uklanjanje”, dodaju iz NSD Nikšić.

Smatraju da je, sad odjednom problem što neko mora da ide u penziju pa DPS i u tome nalazi razloge da optužuje novu vlast jer vrijeme teče, a oni su ti koji su, kako kažu, "potrošili toliko godina u životu našeg Nikšića da su ga zamalo bespovratno uništili".

“Nije sve politika i ostavka direktora vodovoda nije podnesena ni iz poslovnih ni iz političkih razloga čemu svjedoči i zvanični izvještaj od prije nekoliko dana da je lokalni Vodovod u Nikšiću poslovao najbolje od svih vodovoda u Crnoj Gori. Onaj Vodovod koji ste ostavili sa dugom od preko tri miliona evra koji još nije u potpunosti vraćen”, ističu u saopštenju.

Takođe, kako dodaju, znaju da DPS ne može da podnese što se u Nikšiću realizuju brojni projekti, što su se Nikšićani zaposlili i žive bolje, što se decenijski problemi konačno rešavaju, zato se trude da zagluše prostor njihovim besmislenim saopštenjima koje svaki sa elementarnom logikom prezire jer bi, kako navode, DPS trebalo da od stida šta je od Nikšića uradio makar ćuti u narednih trideset godina a ne da drži moralna predavanja posle svih nepočinstava.

“Nema više cirkusa bivši vlastodršci, prestao je 2021. godine i nikada se više neće vratiti a posle izbora sledeće godine zauvijek će otići iz našeg grada. Nećemo dozvoliti da opet zaustavite Nikšić kao što ste to uradili u prethodnim decenijama”, zaključuju u saopštenju.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Goran

Niksicka CIRKUSIJADA i zalosna PIPUNIJADA.

Onogošt

DPS je uništio , gigante" vaše voljene SFRJ. Ali sreća je da ste ih vi ponovo ,,oživjeli" tajno i to debelo naplaćujete.Tačno je da niko normalan to nemože da podnese.Ali ispostaviće vam Nikšićani račun i to brzo !!!!

Sve vi cvjetalo

Hahahahahahaa. Aoooo. Kakav biser.... Mora da su vec u raju....