23 °

max 25 ° / min 16 °

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

21° / 14°

Subota

14.09.

16° / 13°

Nedjelja

15.09.

18° / 11°

Ponedjeljak

16.09.

19° / 11°

Utorak

17.09.

16° / 14°

Srijeda

18.09.

18° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
BS: DPS da prihvati realnost da je Gusinje konačno krenulo putem razvoja

Politika

Comments 1

BS: DPS da prihvati realnost da je Gusinje konačno krenulo putem razvoja

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Umjesto da kao građani Opštine Gusinje budu zadovoljni što će naša opština konačno, deceniju nakon samostalnosti dobiti zgradu Uprave policije, što će omogućiti veću bezbjednost u gradu, lokalni DPS još jednom pokazuje da je ostao u prošlom vremenu i da je sva priča o reformama i mladim ljudima samo slovo na papiru, saopšteno je iz OO BS Gusinje.

“Kako drugačije tumačiti reagovanje bez ikakvog povoda na vijest o raspisivanju tendera za zgradu policije u Gusinju i govoreći o navodnom politikanstvu predsjednika Opštine.

Radi javnosti, upravo je predsjednik Opštine Sanel Balić, zajedno sa svojom saradnicima posredovao u imovinskom sporu sa suvlasnikom zgrade i ovaj projekat ponovo kandidovao kod Vlade, kako bi se što prije doveo do kraja. Da je sreće, Gusinje je odavno trebalo da ima makar stanicu policije. Ko je bio na čelu Opštine i ko je bio na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova od povratka statusa opštine, pa sve do prije neku godinu, javnost zna i jasno je ko ustvari nije htio da se Gusinje razvija kao opština, sa svim institucijama.

Građani Gusinja su zadovoljni što će se ubrzo ovaj projekat privesti kraju. To je samo početak, jer ova lokalna uprava nastavlja sa novim projektima, na zadovoljstvo svih građana”, zaključuju u BS.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

sam usa

Izadjite sami na izbore ako ste tako dobri i pokazite svoju snagu. BS moze samo u Rozaje sama da ide na izbore i niđe vise a mozda i tamo ne vise.