19 °

max 25 ° / min 18 °

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 9°

Utorak

01.10.

19° / 8°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

16° / 14°

Petak

04.10.

22° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: U Nikšiću bolje žive samo vlastodršci i njihove familije, jer su zaposjeli i funkcije, i poslove po dubini i širini

Izvor: Opština Nikšić

Politika

Comments 1

DPS: U Nikšiću bolje žive samo vlastodršci i njihove familije, jer su zaposjeli i funkcije, i poslove po dubini i širini

Autor: Antena M

  • Viber

Na činjenice koje iznosimo, a u vezi nerada, neprofesionalizma, nepotizma, bahatosti, javiše se iz nikšićkog NSD-a sa pričom u koju vjeruju samo oni. Gospodo, ne živi Niķšić bolje, samo živite bolje vi i vaše familije, sinovi, šćeri, braća, sestre, kumovi. Zato vam sve izgleda bajno i sjajno, a nikad je jadnije i bijednije u našem gradu, navodi Opštinski odbor DPS Nikšić.

“Nek’ građanima kaže vaš predśednik Opštine kako je zasposlio i ženu i sestru u EPCG, nek’ kažu ostali vaši funkcioneri koji po 3-4 člana iz familije zaposliše. Nek’ kažu građanima kako nas truju i smećem i gritom, kako se iz Nikšića masovno odseljava, kako je prirodni priraštaj negativan, kako poljoprivredna grana izumire, kako se stavlja omča oko vrata svim javnim preduzećima i službama, nek’ kažu kako prijete progonom neistomišljenika, nek’ kažu šta bi sa fabrikama, reciklažnim centrima, fakultetom, nadvožnjacima i podvožnjavima, vodovodima itd. Šta bi s obećanjem u vezi Metalca, Željezare itd”, navodi DPS.
Zatim su dodali:

“Sve šarene laže, i kome je dobro? Dobro je samo funkcionerima vaše i drugih partija koje čine vlast, a građani žive mnogo gore nego, sada te, kako se čini, daleke 2020. godine.
Zato se i tresete od straha zbog rezultata na predstojećim lokalnim izborima, koji će značiti početak vašeg političkog kraja, i zato i pišete saopštenja koja nijesu ništa drugo do odraz, davno vam spočitane istine, da je Nova srpska demokratija fabrika laži”, zaključuje Opštinski odbor DPS Nikšić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Na Balkanu, pa tako i u C. Gori, najbolje žive i uvijek su najbolje živjele familije vlastodržaca, nema razlike između prijašnjih i sadašnjih.