22 °

max 22 ° / min 14 °

Petak

13.09.

22° / 14°

Subota

14.09.

16° / 13°

Nedjelja

15.09.

18° / 11°

Ponedjeljak

16.09.

19° / 11°

Utorak

17.09.

16° / 14°

Srijeda

18.09.

18° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović: BIA snimila Spajića da ulazi u Kvonovu vilu, izdao je i partiju i građane

Politika

Comments 2

Milović: BIA snimila Spajića da ulazi u Kvonovu vilu, izdao je i partiju i građane

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Milojko Spajić izdao je ljude koji su ga podržavali i stvorio veliki broj neprijatelja u samoj partiji, poručio je na pres konferenciji nosilac Podgoričke liste i bivši ministar pravde Andrej Milović.

"Oni ni sami ne znaju šta on radi. Milojko Spajić je privezak Andrije Mandića. Izdao je ne samo mene, izdao je PES i ljude koji su ga podržavali i sve građane kojima je nudio politiku trećeg puta. Ja sam ostao na onim linijama PES-a to je da budemo politika trećeg puta. Ja da sam htio da budem ćutolog ostao bih tamo, ali nisam htio da ćutim. Crna Gora je nažalost skrenula zbog raznih uskih interesa. Dužni smo da oživimo ideju trećeg puta, a ne da se stopimo sa Andrijom Mandićem", kazao je Milović.

On je kazao da se pominjanje Kotrela ne odnosi na PES nego isključivo na premijera.

Na pitanje zašto ranije nije govorio o tome, Milović je rekao da nije znao šta je Spajić radio, već da je mnoge stvari saznao po izlasku iz partije. 

"Suština pominjanja Kotrela ne odnosi se na PES nego na Milojka Spajića, oni ne znaju šta on radi. On mnoge stvari krije od partije, mnoge stvari sam saznao u prethodnom periodu, a on je stvorio veliki broj neprijatelja u samoj partiji. Ali sada svakoga dana složim po jednu puzlu više. Treba da se zna istina. Ljudi u PES vidjeće ko je Milojko Spajić", dodao je Milović.

Kada je u pitanju Kotrel, Milović kaže da tog čovjeka nikada nije upoznao.

BIA snimila Spajića da ulazi u Kvonovu vilu

"Što se tiče napada i odbrane Spajića, ja sam ga branio za aferu Do Kvon, jer tvrdim da je to namještena afera.  I to će se pokazati. Za ono za šta nije kriv, nije kriv. Ali njegove investitorske veze sa Do Kvonom su tačne, za vrijeme investitorskog perioda, za vrijeme gledanja u Beogradu kad ga je BIA snimila 5. novembra 2022. da ulazi u njegovu vilu dok je bio traženo lice. Da li je zbog toga Spajić ucijenjen čovjek, da li su audio pokriveni ti sastanci, to već neka vide oni, neka vide zašto on mora da igra po tuđim notama, vjerujem da tu ima materijala", dodao je Milović.

Milović je kazao da treba da pokušaju da vrate Podgoricu i Crnu Goru građanima.

"Ona je oteta, partije su je otele", naveo je Milović.

Upitan da li se obraćao nadležnim organima, odgovara da je već ponešto rekao, a da postoji jedan broj predmeta tamo.

"Oni će imati epilog, kada dođe do smjene vlasti. Pobijedili smo DPS poslije 30 godina, a ne da ne pobijedimo Milojka Spajića i Vasa Čarapića", dodao je Milović.

Upitan da li on danas pokušava da slomi kičmu Spajiću, Milović je kazao da Spajić nema kičmu, a da se njegova kičma nalazi u podgoričkoj listi.

Na pitanje Antene M može li konačno da konkretizuje ko su nosioci visokih državnih funkcija u CG koji kupuju mašine, prave građevinske firme na tuđa imena ili kupuju male građevinske firme da bi sakriveni iza njih uzeli veliki novac od izgradnje narednih dionica autoputa, s obzirom na to da je na prošlom presu, kada je objelodanio da će izaći na izbore u Pg, ali i u nekim objavama na drustvenim platformama aludirao da će biti korupcije u poslu izgradnje autoputa, Milović je kazao "neka SPO i SDT rade svoj posao, kada prođe tender sve će se znati".

"Samo neka prate, neko se krije iza EBRD, EBRD je postavila procedure, ali domaća kompanija postavlja uslove. To što se neki skrivaju iza EBRD, neka se SPO i SDT time bave. Lako će do toga doći, vidjećete ko će dobiti poslove", odgovorio je Milović.

Na pitanje novinara da li ima aspiracije za učešće na izborima na državnom nivou, Milović je kazao da su za sada fokusirani na Podgoricu, dodajući da treba da doprinesu da vlada padne u Podgorici i da misli da će ona pasti.

"Partije koje čine vlast na podgoričkom nivou neće preći 40 odsto i to je početak nečega što treba da se desi. 29. septembra slaviće Crna Gora, a oni kako su radili tako će i dočekati", poručio je on.

Konferenciju možete pogledati na sljedećem linku:

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Da je SDT, SPO I VDT samostalno Spajić nebi bio sekunde na slobodi, ovako njihovo ćutanje samo kazuje za koga rade

Raičević V

Ne ulazecći u vašu izjavu da ne rušitePES (vaše pravo), zaključujem ipak da ste umjereno skeptični veza stvarnog udjjela ove partije i CG.Želim reći da je PES nepopularan i da ga samo mogu održati koalicija sa tzv."demokratama" (kao Abazovića).PES je neprijateljska tvorevina za CG i ne postoji više.