27 °

max 27 ° / min 18 °

Subota

28.09.

27° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 15°

Petak

04.10.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Pružićemo otpor ako neko pokuša da na Lovćen postavi limeni objekat

Izvor: Novak Abramović, foto

Politika

Comments 8

Adžić: Pružićemo otpor ako neko pokuša da na Lovćen postavi limeni objekat

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Crnogorske evropske partije saopštili su da nikakve veze nemaju sa najavljenim skupom na Lovćenu, niti će na njemu učestvovavati, ali najavljuju da će pružiti otpor ako bi neko pokušao da na Lovćen postavi limeni objekat.

"Igre drugih smo davno procitali. U ime CEP-a  na tom skupu nema ovlašćenja da iko prisustvuje. Ja prvi neću, jer je to igra stare Udbe. Ali, ako bi iko pokušao na Lovćen da instalira limeni objekat, ne brinite, to će se ukloniti prije nego bi se i postavilo", saopštio je predsjednik CEP-a Novak Adžić, najavljujući da će lično, kao lider te partije, sa grupom pristalica učestvovatii u akciji da se ukloni isti.

"No, ne basta im ga postaviti. Pa me hapsite, mada je sve zakonito, biće mi čast robijati za Crnu Goru. Valjda razum vlada a ne ludilo! Apelujem na razum. U ime CEP-a kažem, nijedan objekat na Lovćen se stavljati  neće i ne može zakonski. A i otpor ćemo lično dati na čelu sa mnom ako bi to neko pokušao. Zlotvori i okupatori evo nas, tu sam prvi jer nam basta!", naveo je u saopštenju Novak Adžić, predsjednik Crnogorske evropske partije.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Tajfun

Pridruzujem se gospidinu Adzicu,spreman sam zivot dati ako se krene u postavljanju limenke na Lovcen.Pitam gospodu koja kritikuje Adzica gdje je bio za ovo i ono,moja malenkost pita iste,gdje ste vi bili svo ovo vrijeme???

Evidence

Naravno, treba okuptti sve koji su spremni da brane Crnu Goru, njenu tradiciju, kulturu, nezavisnost, svih vjera i nacija, bili oni udbaši, komunisti, federalisti...

Orlov krš

O kakvom otporu pričaš Adžiću ako se stalno dijelimo,optužujemo jedni druge i pravdamo se ,,igrom stare Udbe''dok Crna Gora i njeni državni i nacionalni atributi nestaju pred našim očima! Što su od 2020.god. Crnogorci učinili da do toga ne dođe!?Od prijetnji nema koristi,djela govore!