17 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 15°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 14°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danilović: Razgovaramo sa potencijalnim koalicionim partnerima za izbore u Podgorici

Politika

Comments 6

Danilović: Razgovaramo sa potencijalnim koalicionim partnerima za izbore u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović najavio je da će sljedece sedmice objelodaniti kako će ta stranka izaći na lokalne izbore u Podgorici. 

 "Nama nisu problem potpisi, ali imamo neke nezvanične razgovore sa potencijalnim koalicionim partnerima, tako da ćemo sačekati“, poručio je Danilović, a prenosi Gradska.

Kaže kako su vlast u Podgorici na kraju srušili oni koji su imali mnogo više od Ujedinjene.

Izrazio je sumjnu da će, kako je kazao, neki od njih ikad više biti u prilici da u Podgorici pokrivaju one pozicije koje su pokrivali do sada.

 "Tu mislim na pokretače cijele ove akcije. Dakle, gotovo je nevjerovatno da jedan od potpredsjednika opštine bude u ekipi koja traži nove izbore, a da nikada javno nismo čuli nijednu jedinu riječ kojom je kritikovao vlast u kojoj je bio“, istakao je Danilović.

Ističe i da nema razumijevanja ni za Pokret za Podgoricu ni za predsjednika Crne Gore, Jakova Milatovića.

"Smatram da je on čovjek koji je mogao i morao razumjeti malo bolje ove prilike iz prostog razloga, ako se prisjetimo da je on bio u vladi sa gospodinom Spajićem na čijem čelu je bio Krivokapoić, koja je isto tako preko noći bila srušena od učesnika iznutra koji zbog toga avanzovali. E sad možda to neko očekuje i danas“, kazao je Danilović.

Ocijenio je da svi učesnici izbora, pošto predaju liste, treba da se obavežu da neće sarađivati sa Demokratskom partijom socijalista. 
 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Roki

Goksi,tebi je Milo bio premijer dok si bio u njegovu Vladu Ministar MUP-a. A istrazivacki novinari nek utvrde kako si pomogao rodjacima da podju u invalidsku penziju sad kad si bio direktor u 43 vladu.

Sve vi cvjetalo

Ti jedino mozes napraviti koaliciju sa Morackim krsima za izbore, mada da krsi sami izadju, vise bi glasova uzeli od tebe.