17 °

max 20 ° / min 12 °

Nedjelja

29.09.

20° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

21° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 8°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 16°

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Leković: Gospodo dupli funkcioneri, provaljeni ste

Izvor: DCG

Politika

Comments 3

Leković: Gospodo dupli funkcioneri, provaljeni ste

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Moram da istaknem da izrugivanje ćirilice, pisma čija je upotreba propisana Ustavom Crne Gore ravnopravno sa latinicom, ne priliči bilo kome, a naročito ne istituciji odnosno jednoj lokalnoj samoupravi", poručio je poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore, Momčilo Leković. 

Leković je reagovao nakon što su mu iz Opštine Bar poručili da nađe hrabrosti da pita Vladu za nečije ugrađivanje u kupovinu vozila.

"Razumijem da su pisci ovog reagovanja, vjerovatno i korisnici skupo plaćenih vozila, te da su zbog činjenice da su danas "provaljeni", što bi stari Crnogorci rekli "puni sičije", ali ovako ruganje je sramno i sramota me je što zvanično dolazi iz krovne institucije grada iz kojeg i ja dolazim", poručio je Leković. 

Leković ističe da "na svu sreću, zna da se svi pošteni i časni opštinski službenici gnušaju i ograđuju od ovakvih prizemnih partijskih stavova"

"Gospodo dupli funkcioneri koji se krijete iza opštinskog grba, uzalud se trudite da opravdate nabavku dva skupocjena vozila, jer opravdanja za to nema. Uhvaćeni ste na djelu", poručio je Leković. 

Uzalud, kako kaže Leković, pokušavaju da temu izmjestite na državni nivo. 

"Jer je ovdje tema gospodo grad Bar, budžet građana, dva vozila plaćena 110 hiljada eura, vaši nezasiti apetiti i vaša bahatost. Kažete iskoristili ste subvencije od po 7,5 hiljada eura? Pa zašto pobogu onda potrošiste čak 110 hiljada eura? Dok neki građani nemaju novca ni za rezervnu gumu, vi imate za rezervna službena vozila, sa kožnim sjedištima, grijačima sjedišta, parking senzorima, komfort telefoniranjem, toniranim staklima, pogonom na sva četiri točka. Mislite li da će vam građani pozdraviti takvu neskromnost? Mislite li da je lijepo da iz opštinskog budžeta novcem građana kupujete lična rezervna službena vozila u ovim enormnim iznosima i to samo kako bi zadovoljili svoju sujetu i pokazali da ste iznad ostalih opštinskih funkcionera? Znate li koliko građana nema vodu, rasvjetu, put'", pita Leković. 

Poručuju da to iz Opštine ne znaju, jer da, kako kaže znaju, ne bi se ovako bahatili i trošili novac tih istih građana.

"Gospodo dupli funkcioneri, ponavljam, provaljeni ste i budite dovoljno hrabri da građanima kažete ono što sam vas pitao, za koga su kupljena i šta će vam ova skupocjena rezervna vozila, kao što ste dovoljno hrabri da o ugrađivanju nesmotreno pišete iako su stranačke vedete vaših partija doktorirale na temi ugrađivanja širom naše lijepe Crne Gore. Uostalom i dan danas vaše najviše partijske funkcionere u Baru javnost naziva ,,gospodin procenat“ i ,,20%“ te mi uopšte nije jasno zašto vi potencirate ugrađivanje kad vam je to samo antireklama? Na koncu ovog vašeg konačnog razotkrivanja, biću slobodan da vam srdačno zahvalim što ste građanima sami otvorili oči i pokazali koliko vas je briga za njih i njihove potrebe. Barski pozdrav", zaključio je Leković

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Sava

a koliko ste ih vi potrgovali za miliciju, pa nema gorih od vas, vi ste kancer Crne Gore, ali polako, sve ce doc na svoje.

Orlov krš

Vi ste tzv demokrate odavno provaljeni, ni voda ni vino,mućni pa prospi, ,,časti'' mi!

Miro ST

Ne vidim je li ovo pisao ćirilicom ili latinicom jer mu je to izgleda od presudne važnosti? I da li ravnopravno koristi oba pisma bez preferiranja jednog od njih, sukladno Ustavu CG? I šta misli o kupovini policijskih automobila bez tendera, “usmenom pogodbom”? Pitam za druga…