21 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

21° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 8°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 16°

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danas predstavljanje liste Za bolju Podgoricu

Izvor: Pobjeda

Politika

Comments 3

Danas predstavljanje liste Za bolju Podgoricu

Autor: Antena M

  • Viber

Lista, koja će nastupiti na lokalnim izborima u glavnom gradu pod nazivom “Za bolju Podgoricu – Jakov Milatović”, a čiji je nosilac Luka Rakčević, biće predstavljena danas.

Dio odbornika Pokreta Evropa sad u Skupštini Glavnog grada napustio je taj politički subjekat i formirao Pokret za Podgoricu, koji je podržao predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Na predstavljanju liste će, kako je saopšteno iz tima "Za bolju Podgoricu", osim Milatovića i Rakčevića, govoriti predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i kandidatkinja za odbornicu Pokreta za Podgoricu Nađa Ljiljanić.

Lokalni izbori u Podgorici biće održani 29. septembra.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Di

Narode, pazite koga glasate. Iza Milatovića je Ura, Rakčević je kandidat Ure, sin osnivača Ure i bivšeg političara, koji bi i sina da gurne u politiku. Milatović želi samo da uništi Spajića, to nije šteta, ali ne radi u interesu Pdg. Samo revanšizam.

Orlov krš

Uđenuo se Abaz sa svojom prevarantskom,anti crnogorskom urom,jer je jasno da bi mu cenzus bio misaona imenica!Građani PG ne smiju nasjesti na Milatovićevo ,,crnogorstvo'' koje plasira neko vrijeme,jer to je priča za lakovjerne! Koalicija sa Dritanom koji je unazadio CG govori o,,iskrenosti'' Jakova