15 °

max 20 ° / min 9 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

22° / 16°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

20° / 14°

Nedjelja

06.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Mandić, koristeći Spajića, pokušava da smijeni načelnika Generalštaba i uruši  Vojsku Crne Gore

Izvor: Antena M: Dragan Tomašević

Politika

Comments 4

Adžić: Mandić, koristeći Spajića, pokušava da smijeni načelnika Generalštaba i uruši Vojsku Crne Gore

Izvor: CDM

Autor: Antena M

  • Viber


Potpredsjednik URE i poslanik u Skupštini Crne Gore Filip Adžić saopštio je da je danas razobličena suština predloga predsjednika Skupštine Andrije Mandića da Savjet za odbranu i bezbjednost više ne odlučuje jednoglasno čime bi povećao sopstveni, a samim tim i antizapadni uticaj. 

 “Koristeći političke utopljenike predvođene Spajićem, koji zbog opstanka na vlasti slijede svaku njegovu instrukciju, Mandić je danas pokušao smijeniti jednog od najboljih i od strane naših NATO partnera najuvaženijih kadrova, načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadnog generala Zorana Lazarevića, bez bilo kakvog obrazloženja ili povoda za njegovu smjenu osim želje da nas predstavi kao nekredibilnog NATO partnera, koji je odustaje od zapadnih vrijednosti”, zaključio je Adžić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Crna Gora iznad svega

Ti si našao da braniš interese CG, što podnese ostavku na mjesto poslanika prije usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti u prethodnom sazivu? Što ne ostade da se izjasniš? Da nije bilo takvih kao ti nikada CG nebi dočekala ovu muku!

BackovicE

Nakon tog “Temeljnog ugovora”, koji je predao crkvi druge drzave ono sto je iskonski crnogorsko i sto je proizvelo i proizvodit ce u buducnosti velike probleme……i nestabilnost, vi iz URE sada eto ronite krokodilske suze posto kao vasi partneri, koji su od vas nacinili toalet papir, Rade contra CG!!

mr

Vi ste joj gonili oca...! Sad na nju i miš ..... diže! Šta očekuješ od litijaša iz Demokratske CG, kad si ti sa tvojim mentorom sve svetinje Crnogorske prepisao crkvi tuđe zemlje! Da sam na tvom mjestu, ne bih se pojavljivao među narod Crnogorski!