14 °

max 20 ° / min 10 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 10°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

22° / 16°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

20° / 14°

Nedjelja

06.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šef kluba odbornika PES-a u Pljevljima istupio iz stranke

Izvor: RTV Pljevlja

Politika

Comments 0

Šef kluba odbornika PES-a u Pljevljima istupio iz stranke

Izvor: RTV Pljevlja

Autor: Antena M

  • Viber

Milomir Drobnjak, šef kluba odbornika Pokreta Evropa sad (PES) u Skupštini opštine Pljevlja, podnio ostavku na članstvo u Inicijalnom odboru PES-a i istupio iz stranke.

U zvaničnom saopštenju, Drobnjak je naveo da se povlači iz PES-a zbog neslaganja sa trenutnim stanjem u stranci i neprihvatanja načina funkcionisanja u Pljevljima, prenosi RTV Pljevlja.

Drobnjak je objasnio da je, kao neko ko se tokom čitavog života zalagao za zakonitost i poštovanje procedura, smatrao neprihvatljivim trenutni rad Inicijalnog Odbora PES-a u Pljevljima.

Kako je rekao, uprkos trajanju od tri godine, PES u Pljevljima još nije formirao Organizacioni Odbor (OO), a odluke koje donosi Inicijalni Odbor često se ne poštuju, dok se ključne odluke donose mimo zvaničnih organa.

“Kao neko ko je uvijek vjerovao u važnost programskih ciljeva PES-a za razvoj ove sredine, kao što su izgradnja brze saobraćajnice i prosječna zarada od 1000 eura, želim uspjeh PES-u u budućem političkom radu”, rekao je Drobnjak.

On je dodao da će u buduće djelovati kao nezavisni odbornik u Skupštini opštine Pljevlja, o čemu će blagovremeno obavijestiti predsjednicu tog tijela.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR