14 °

max 20 ° / min 10 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 10°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

22° / 16°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

20° / 14°

Nedjelja

06.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
IO PES Pljevlja: Očekujemo da Drobnjak vrati mandat

Izvor: PV Informer

Politika

Comments 0

IO PES Pljevlja: Očekujemo da Drobnjak vrati mandat

Izvor: PV Informer

Autor: Antena M

  • Viber

Uvažavajući pravo na stav i mišljenje svakog pojedinca IO Pokreta Evropa sad Pljevlja odobrava, ali ne i podržava neopozivu ostavku člana IO PES Pljevlja i dosadašnjeg odbornika u lokalnom parlamentu Milomira Drobnjaka, saopšteno je iz pljevaljskog ogranka PES.

 "Očekujemo od sada već bivšeg kolege Drobnjaka koji se kroz ove tri godine članstva u PES Pljevlja pokazao kao moralan čovjek i veliki profesionalac da vrati mandat PES-u Pljevlja, jer su ga u lokalnom parlamentu upravo izabrali građani kao predstavnika koji će djelovati u ime Pokreta Evropa sad Pljevlja, prateći ideju Milojka Spajića i kompletne stranke. PES Pljevlja kao i svaka stranka susreće se sa brojnim izazovima u organizacionom smislu za čije rješavanje  je potrebno vrijeme i žao nam je što kolega Drobnjak nije imao sluha za zajedničko prevazilaženje istih", navodi se u saopštenju.

Dodaju da  uprkos napadima i krizama sa kojima se susreću,  IO PES-a Pljevlja radi odgovorno.

To je, kako navode,  nedavno potvrđeno predstavljanjem “Plana za oporavak Pljevalja” čija realizacija je već počela, to je više nego što je iko uradio u proteklih 30 godina.

"Napominjemo da su projekti realni i za njihovu realizaciju već postoje ispunjeni preduslovi. Široka koalicija na državnom nivou koja je okupila narode svih vjera i nacija potvrdila je još jednom zalaganje za multietnički, multivjerski i multikulturalni sklad koji se pozitivno reflektovao i na opstinu Pljevlja. Žao nam je što sve pomenuto za odbornika Drobnjaka nije bilo dovoljno", ističe IO PES Pljevlja.

Na kraju saopštenja kažu da očekuju od odbornika Drobnjaka da zadrži svoja moralna načela, da moralno ne posrne, vrati mandat PES-u Pljevlja što je jedini ispravan korak u ovom momentu. Ocjenjuju da će se "sve suprotno smatrati odstupanjem od principa za koje se zalagao" i poručuju da IO PES-a Pljevlja bivšem kolegi Drobnjaku želi uspjeh u pojedinačnom djelovanju ili u okviru neke druge političke organizacije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR