14 °

max 20 ° / min 11 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 14°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

21° / 15°

Nedjelja

06.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: Uspješno izručenje Čamgoza potvrđuje saradnju bezbjednosnog sektora i međunarodnih partnera

Izvor: Vlada Crne Gore

Politika

Comments 1

Bečić: Uspješno izručenje Čamgoza potvrđuje saradnju bezbjednosnog sektora i međunarodnih partnera

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom izručenja turskog državljanina Binalija Čamgoza oglasio se večeras i zamjenik premijera i koordinator Biroa za operativnu koordinaciju organa obavjestajno bezbjednosnog sektora Aleksa Bečić. 

"Večerašnja besprekorno izvedena akcija izručenja turskog državljanima Binalija Čamgoza od strane organa obavještajno bezbjednosnog sektora, nakon odluke ministra pravde o izručenju, jos jednom potvrdjuje odličnu saradnju i koordinaciju unutar bezbjednosnog sektora, kao i sa drugim nadležnim institucijama i međunarodnim partnerima", navodi Bečić u saopštenju.

Zamjenik premijera je uputio čestitke svim pripadnicima bezbjednosnog sektora koji su bili uključenu u akciju i zahvalnost na pouzdanom i profesionalnom pristupu.

"Crna Gora jakih institucija, vladavine prava, kredibilna i međunarodno uvažena drava postaje realnost. Od država nikada više niko neće biti jači. Crna Gora sigurna kuća za njene građane i sve dobronamjerne ljude i turiste, a ne utočište za kriminal, naša je zajednička misija", naveo je Bečić u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Ovako izgleda kad persona non grata priča o vladavini prava,kredibilnoj,međunarodno uvaženoj državi!Ostavi se ispraznih tebi svojstvenih floskula Bečiċu!