15 °

max 21 ° / min 15 °

Petak

25.10.

21° / 15°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 16°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Četvrtak

31.10.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: Danas je istorijski dan, ponosan sam na gandijevske opozicione borbe

Politika

Comments 3

Bečić: Danas je istorijski dan, ponosan sam na gandijevske opozicione borbe

Autor: Antena M

  • Viber

- Danas je veliki dan. Danas je istorijski dan. Na današnji dan Crna Gora je udahnula slobodu i demokratiju. Ponosan na godine i decenije teške gandijevske opozicione borbe i veliku žrtvu koja je dovela do pobjede 30. avgusta - napisao je na mreži Iks potpredsjednik Vlade i lider Demokrata Aleksa Bečić. 

"Ponosan što sam predvodio jednu od tri pobjedničke izborne liste tog dana i nakon toga izborom za predsjednika Skupštine postao prvi izabrani državni funkcioner nakon istorijske smjene vlasti. Ponosan što su izbori u Crnoj Gori postali praznici demokratije.

Ponosan sto se ljudi slobodno opredjeljuju. Ponosan na istorijske rezultate postignute na polju ekonomsko-socijalne politike i borbe protiv organizovanog kriminala. Ponosan što mafiji svakim danom pokazujemo da državu nikada više neće ponižavati i pobjeđivati.

Ponosan na dobijanje IBAR-a i ubrzanje evropskog puta. Nastavljamo zajedničku misiju jer stati nećemo dok Crna Gora ne postane 28. članica EU. Nastavljamo da pišemo pobjedničku istoriju naše domovine! Srećan 30. avgust, dan slobode i demokratije!", naveo je Bečić na mreži Iks. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Ma što reče ,,časti'' ti! O te udahnute slobode i demokratije,ĉetiri godine ne možemo da dišemo!Došlo je vrijeme da se zrak pročisti,a PG i Crna Gora krenu putem oporavka od pošasti koja je zadesila 30.avgusta i prijeti da je uguši!

!!!

Izvini Gandi,nijesam te prepoznao!Kao ni onomad što ne prepoznah Dalaj Lamu.A ja mislio od tebe indijanska baba a od Dalaja,magare od Don Kihota.Baš ste za ponos!!!

mr

Auuuuuu! Ljaljo=Gandi! Skromnost mu je vazda bila vrlina!