17 °

max 20 ° / min 9 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

18° / 17°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Tuzi i Malesija prostor gdje međuetnički sklad i suživot dobijaju punu afirmaciju

Politika

Comments 0

Milatović: Tuzi i Malesija prostor gdje međuetnički sklad i suživot dobijaju punu afirmaciju

Autor: Antena M

  • Viber

“Tuzi i Malesija su prostor gdje međuetnički sklad, suživot i njegovanje različitosti dobijaju svoju punu afirmaciju kao najveće vrijednosti našeg društva. Vaša opština, smještena pod obroncima brda Dečić, sa bogatim prirodnim resursima poput rijeke Cijevne i Skadarskog jezera, pruža brojne mogućnosti za razvoj turizma. Pravilna valorizacija ovih potencijala dodatno će obogatiti opštinu i poboljšati kvalitet života svih građanki i građana Tuzi“, rekao je Milatović u saopštenju.

Intenzivan investicioni ciklus, te, kako je kazao on, otvaranje novih radnih mjesta, veliki broj malih biznisa i održivo upravljanje, dokazali su svu opravdanost odluke da Tuzi obnove status samostalne Opštine.

„Upravo su Tuzi odličan primjer, kako i teritorijalno male opštine, uz viziju, odgovornost i posvećenost, mogu postići značajne rezultate i stvoriti ambijent u kojem lokalno stanovništvo aktivno učestvuje i doprinosi sveukupnom boljitku zajednice“, navodi predsjednik Crne Gore.

Zbog toga su nastavak ulaganja u komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu i dalji razvoj poljoprivrede na ovom području od ključne važnosti, kako bi, prema njegovim riječima, Tuzi nastavile da doprinose ekonomskom napretku naše zemlje.

„U to ime, sa željom za dalji prosperitet vaše opštine i uz uvjerenje da u instituciji Predsjednika imate konstruktivnog partnera još jednom vam najsrdačnije čestitam Dan opštine”, stoji u čestitki Milatovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR