14 °

max 20 ° / min 9 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

19° / 17°

Subota

05.10.

21° / 15°

Nedjelja

06.10.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: Ako BS ne napusti koaliciju sa DPS-om u Bijelom Polju, Spajić da smijeni sve njihove ministre

Politika

Comments 10

Knežević: Ako BS ne napusti koaliciju sa DPS-om u Bijelom Polju, Spajić da smijeni sve njihove ministre

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević kazao je da je bio protiv ulaska Bošnjačke stranke (BS) u Vladu dok ne revidira svoj odnos sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Knežević je podsjetio na snimak sa panel diskusije  povodom četiri godine od izbora 30. avgusta 2020. godine, gdje je govorio sa liderom GP URA Dritanom Abazovićem i predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem. 

„Oni su saopštili da će do kraja godine da napuste koaliciju sa DPS-om u Bijelom Polju. Ukoliko to ne urade, premijer Spajić ima obavezu da inicira smjenu ministara iz Bošnjačke stranke“, rekao je Knežević.

Kazao je da ostaje da se vidi hoće li BS održati riječ, ali i hoće li to uraditi Spajić.

Knežević je dodao da je predsjednik Milatović neko ko je zagovarao ulazak BS u Vladu, a da je sada promijenio mišljenje.

„Po prvi put sada nekome smeta što su u Vladi Srbi, Bošnjaci, Albanci, sve nacionalne zajednice, a problem je što smo mi u koalciji sa Spajićem, ali da je na čelu Vlade Abazović ili Milatović, to ne bi bio problem“, poručio je Knežević.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

@Dzimi, a koji to "baštine crnogorske vrijednosti" i otkad?

Dzimi

Ima dosta Bosnjaka koji ce sa onima koji bastine Crnogorske vrijednosti braniti dostojanstvo svoje drzave .A ovi sto sustobom mozes upravljat kako ti hoces

BackovicE

Da li je sada gosp. Ervinu jasno u sta je usao. Od Balkanskih ratova naovamo cetnicka politicka ideja spram Bosnjaka, (m)Muslimana, Makedonaca, Abanaca i Crnogoraca nije se promijenila ni za jotu. Za cetnike svi oni ne postoje! I vi usli sa njima u vladu?!? Nego sad Ervine da budes poslusan!!:)))