15 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mujović Nikoliću: Nema potrebe da budete zadovoljni mrvicama koje padaju sa stola onih koje pokušavate impresionirati

Politika

Comments 5

Mujović Nikoliću: Nema potrebe da budete zadovoljni mrvicama koje padaju sa stola onih koje pokušavate impresionirati

Autor: Antena M

  • Viber

Kada hodam ulicama našeg grada i naiđem na blato, trudim se da ga preskočim, poručio je ministar energetike Saša Mujović, odgovarajući poslaniku DPS-a Milošu Nikoliću.

"Znam da nema smisla ulaziti u njega i pokušavati ostati čist. Blato je, očigledno, Vaše prirodno okruženje, gdje se odlično snalazite.

Laži su Vam drugo ime, a to se jasno vidi po svakoj rečenici koju izgovorite. Moram priznati, maštoviti ste u tome. Ali, razumijem Vas – gradite svoju karijeru, dokazujete se pred onima kojima služite. I naravno pružam Vam podršku da nastavite u tom smjeru. Sevap je, rekli bi Podgoričani! Neka svaka Vaša laž bude još jača, neka bude Vaš način da se istaknete", poručio je Mujović.

On je poručio Nikoliću da "nema potrebe da budete zadovoljni mrvicama koje padaju sa stola onih koje pokušavate impresionirati".

"Želite više? Ma, izvolite! Vi ste samo jedan od mnogih divnih izdanaka fabrike laži koja je radila punom parom do 2020. godine. Od sada, radite to JOŠ JAČE! Svaka Vaša laž je kompliment čovjeku koji ne dijeli Vaše vrijednosti. Zato, slobodno, nastavite. To je dobro za Vas, a još bolje za mene.

I da vam ponovim JOŠ JAČE: Nećemo sa vama. Nikada!", poručio je Mujović.

 

 

 

 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Još jače

Pesovci govore o FABRICI LAŽI!!! E, ovo je ironija...imati predsjednika koji kad ostvori usta slaže, e nečuveno! I ne samo on! Eto i ti, profesore...Žao mi te, aki nastav,i Još jače...

Orlov krš

Ovako izgleda kad se osoba koja je obećavala na profesionalnom planu nađe u drušvu kleršovinista i ,,oslobodilaca''i u političkom ,,blatu''koje su stvorili od 30. avgusta 2020.Iz takvog društva se ne izlazi čist gospodine Mujoviću!Na samom početku ste se uprljali!

Nikac od Rovinja

Šteta, profesore, baš šteta. Nadao sam se da neće uspjet ni zbog kampanje da Vas svedu na nivo Tiha Dragaša, a Vi nijeste ni pokušali da se odbranite. Ispali ste samo još jedno razačaranje u nizu.