13 °

max 19 ° / min 9 °

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

18° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jokić: Prekinimo agoniju u Beranama, izađimo na izbore, da nakon toga krenemo u razvoj naše opštine

Izvor: DPS

Politika

Comments 0

Jokić: Prekinimo agoniju u Beranama, izađimo na izbore, da nakon toga krenemo u razvoj naše opštine

Autor: Antena M

  • Viber

- Berane, grad vjesnik mira, sjajne tradicije, ovih mjeseci doživljava neviđenu inflaciju vrijednosti. Pitamo se da li ovakva ponižavanja zaslužuje ova sredina? I odmah – naš odgovor – prekinite sa borbom za fotelje u interesu svih građana Berana, poručuje Branislav Jokić, odbornik DPS-a u SO Berane. 

"Izdignite se, gospodo, iznad ličnih i partijskih interesa. Zakažite sjednicu Skupštine opštine i skratimo mandat ovom parlamentarnom odborničkom sazivu.

Prekinimo agoniju koju ste izazvali svojim nepromišljenim odlukama. Ne istrajavajte u propadanju grada! Priznajte da ste nesposobni da upravljate gradom u interesu svih građana. Ovo je grad bogate istorije i tradicije, što sve nas obavezuje da to baštinimo na način dostojan vremenu u kojem živimo.

Poštovana gospodo, izdignite se iznad međupartijskih sukoba i sujeta, skratimo mandat i pozovimo građane na izbore, da svi zajedno krenemo u razvoj ovog našeg grada", navodi Jokić. 

Gospodo iz Skupštine opštine Berane, uslišite preporuke Vlade, skratimo mandat, omogućimo da zaposleni u Opštini i preduzećima dobiju lične dohotke u ovom vremenu izražene inflacije, poručuje on. 

"Vi ste na potezu, a odbornici DPS-a će glasati za izlazak iz ove duboke političke krize u kojoj se naš grad nalazi. Ovaj grad je u svojoj istoriji prošao i ratna vremena, ali je i tada imao domaćina. Danas smo bez domaćina i vizije razvoja grada. Prekinimo ovo beznađe i dajmo nadu građanima Berana. Demokratska partija socijalista nudi program uspješnog razvoja kakav je bio do 2014. godine", zaključuje Jokić. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR