15 °

max 18 ° / min 11 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 11°

Utorak

17.09.

21° / 12°

Srijeda

18.09.

22° / 14°

Četvrtak

19.09.

21° / 15°

Petak

20.09.

24° / 14°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Vlada da kaže koja je poljska kompanija posrednik u kupovini brodova i ko se ugradio 19 miliona

Politika

Comments 7

Abazović: Vlada da kaže koja je poljska kompanija posrednik u kupovini brodova i ko se ugradio 19 miliona

Izvor: Antena M/Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik GP URA i bivši premijer Dritan Abazović tražio je od ministarstva odbrane i Vlade da kaže koja je poljska kompanije posrednik u kupovini brodova od francuske Kership čija je vrijednost 120 miliona eura. 

"Mi smo ugovarali taj posao, vrijedio je 94 miliona plus PDV i kamate. Posao koji ugovara sadašnja vlada vrijedi 139 miliona, 19 miliona više i ja pitam ko će da se ugradi u tih 19 miliona? Dajte ime poljske kompanije koja je umiješana u biznis i koja je posrednik u tom poslu", zahtjev je Abazovića.

"G(đži) to G(dži ) sporazum, se, da kažem tim diletantima i neznalicima, sklapa sa Vladom direktno. Morate da potpišete direktno sa vladom Francuske, a oni potpisuju sa privatnom kompanijom. Đe je međudržavni ugovor? Radi se o 19 miliona eura, nije pet eura", naveo je Abazović.

Optužio je većinu da podržava organizovani kriminal i korupciju. 

On se osvrnuo i na smjenu načelnika generalštaba generala Zorana Lazarevića, navodeći da ne brani nikog, ali da "obezglavljivanje svake institucije govori o karakteru tandema Mandić - Spajić, koju podržava i Bečić".

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Dada

Imam ljudsku i moralnu potrebu da kazem Abazovucu par rijeci, Nemoj Abazaovicu ti o kriminalu jer bi neko mogao doci na ideju da isceprka ,koliko si ti para dobio od SPC, za prodaju crnogorske nacionalne i kulturne bastine, sram te bilo.

PV0872

Očigledno je da je Dritan upućen u tehnologiju korupcije na visokom nivou. To je radio on, to rade "oslobodioci". Pune ruke posla za tužioce, naravno ako žele da to rade (ja imam svoje sumnje)

Bajo

Sve je ok Dritko. Ovi 19 miliona . A gdje je tvojih 21 milion. E kako cete platit i jedni i drugi i ne sanjate . ps. A TU je tek posebna stvar. Kad tad - ODGOVARAĆEŠ .