22 °

max 22 ° / min 13 °

Srijeda

02.10.

22° / 13°

Četvrtak

03.10.

20° / 15°

Petak

04.10.

18° / 16°

Subota

05.10.

22° / 14°

Nedjelja

06.10.

17° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

22° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurašković: Ne postoji nijedan grad na svijetu koji je toliko urezan u srcima Cetinjana i Crnogoraca kao što je to Gaeta

Izvor: Prijestonica Cetinje

Politika

Comments 1

Đurašković: Ne postoji nijedan grad na svijetu koji je toliko urezan u srcima Cetinjana i Crnogoraca kao što je to Gaeta

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković ugostio je delegaciju italijanskog grada Gaete.

Tokom sastanka, kako je navedeno u saopštenju za medije, gradonačelnici su razgovarali o brojnim temama od zajedničkog interesa i istakli značaj partnerstva između Cetinja i Gaete.

Iz Prijestonice su kazali da su obje strane izrazile spremnost da ojačaju veze između gradova, s posebnim naglaskom na razvoj projekata koji će donijeti korist građanima oba grada.

Gradonačelnik Đurašković istakao je zadovoljstvo zbog razvijanja prijateljskih veza sa Gaetom. kazao da

“Ne postoji nijedan grad na svijetu koji je toliko urezan u srcima Cetinjana i Crnogoraca kao što je to Gaeta, poštujući gostoprimstvo crnogorskoj vojsci i božićnim ustanicima, kao i našu princezu, italijansku kraljicu Jelenu”, kazao je Đurašković dodajući da posjeta italijanskih kolega predstavlja važan korak ka realizaciji zajedničkih inicijativa koje će ojačati vezu između naših gradova.

Gradonačelnik Gaete, zahvalio je na srdačnom dočeku i kazao da naša dva grada dijele slične vrijednosti i viziju razvoja.

Dodaje da se raduje mogućnostima za saradnju u raznim oblastima, što će doprineti još jačoj vezi između Gaete i Cetinja.

Iz Prijestonice su podsjetili da je posjeta Lećezea uslijedila četiri mjeseca nakon što je u Gaeti potpisan Sporazum o prijateljstvu i bratimljenju između dva grada.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

jovan j.

Svaka čast gospodine Đuraško viću. Gaeta je neprebolna rana u srcu svakoga časnoga Crno gorca. Ti mučenici, čiji je jedini grijeh bio što su voljeli svoju zemlju više od života, zaslužuju više. NAŽALOST.