13 °

max 21 ° / min 12 °

Utorak

17.09.

21° / 12°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Skandal da ministar poljoprivrede o Q-groznici saznaje iz medija

Izvor: DPS

Politika

Comments 5

Milatović: Skandal da ministar poljoprivrede o Q-groznici saznaje iz medija

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Iz saopštenja Vladimira Jokovića, ministra poljoprivrede, koji se poziva na medijske izvještaje o širenju Q - groznice, stiče se utisak da on uopšte ne zna šta se dešava u njegovom resoru. Nevjerovatno je da o postojanju zaraze koja prijeti da uništi stočni fond, o neadekvatnom odlaganju leševa zaraženih životinja ministar poljoprivrede saznaje od novinara", saopštila je poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Sonja Milatović.

"Iz saopštenja ministra, emitovanog sinoć skoro u ponoć, iako je juče cijeli dan ova zaraza bila goruća tema, shvatamo da je Vlada zabila glavu u pijesak pred ovim problemom, da o njemu ni ne razmišlja, nadajući se da će se nekako sam od sebe riješiti.

Nemar, nezainteresovanost i javašluk u megalomanskoj vladi, najbolje se vide iz primjera apsolutne pasivnosti prema veoma opasnoj situaciji koja može da ugrozi zdravlje ljudi, ali i da uništi farmere i stočare koji žive od goveda i prerade njihovih proizvoda.  

Pozivamo premijera Spajića da se uozbilje i on i njegovi ministri, da naprave krizni tim od najboljih stručnjaka i da pokušaju da brzo i efikasno saniraju posljedice nemara, neznanja i njihove prakse da se problemi stavljaju pod tepih, a da se građani obmanjuju praznim marketingom" kazala je Milatović.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Po meni, nije on kriv! Krivi su oni koji su ga izabrali na to mjesto, znajući da nema kvalifikacije no za farmu kokošaka! I nije on jedini koji "radi" posao o kom pojma nema! Pa svjedoci ste ovih dana da se otvaraju rudnici, vadi nafta i plin, putuje do BG za tri sata.... Mi smo unikat...! Sprdnja, častiiii miiii!

nenad_mne

Joković i poljoprivreda? Blam je kada se takvo postavljenje shvati ozbiljno, a pogotovo očekivati "nešto", proviđenje možda!?

Mila K

A zašto mlada ozbiljna poslanica vjeruje bilo čemu što izgovori ili podmetne ministar poljoprivrede? on se od aprila 2022e ne bavi poljoprivredom.