14 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

03.10.

18° / 14°

Petak

04.10.

18° / 17°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

16° / 12°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 10°

Utorak

08.10.

19° / 12°

Srijeda

09.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović tvrdi: Spajić sa Đukanovićem dogovarao kripto-zakone

Izvor: Screenshot YT

Politika

Comments 4

Milatović tvrdi: Spajić sa Đukanovićem dogovarao kripto-zakone

Izvor: Vijesti

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović optužio je premijera i bivšeg partijskog kolegu Milojka Spajića da je, uoči pada 42. Vlade u kojoj su obojica bili ministri, imao intenzivnu komunikaciju sa kabinetom tadašnjeg šefa države Mila Đukanovića kako bi se usvojili određeni zakoni o kripto-valutama.

On je te navode iznio u emisiji "Jedan običan podkast" u kom je gostovao zajedno sa liderom Građanskog pokreta (GP) URA Dritanom Abazovićem, a čiji je autor šef poslaničkog kluba te stranke Miloš Konatar.

Miloatović je kazao da nije ćutao nakon što je saznao da će doći do pada Vlade Zdravka Krivokapića.

"Mnogi su to prećutali, uključujući i sadašnjeg premijera. Ja kasnije, isto tako, saznajem da je on tada pokušavao da ostvari komunikaciju sa tadašnjim predsjednikom (Đukanovićem) i da je imao intenzivnu komunikaciju sa njegovim šefom kabineta (Miodragom Radovićem) jer mu je tad bilo važnije da koja god Vlada je na snazi se usvoje neki kripto-zakoni", poručio je Milatović i dodao da je Spajić na taj način htio dobiti podršku od poslanika Demokratske partije socijalista da zajedno sa 43. Vladom izglasaju zakon koji je već bio u proceduri.

Na Konatarevo pitanje o kom periodu se radi, aktuelni šef države je odgovorio da se radi o kraju 2021. i početku 2022. 

Milatović je kazao da tad nije znao za Spajićevu komunikaciju, ali da sad ima dokaze. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Panto

Slucajni predsjednik sa krizom identiteta zapanjen. Bolje nauci kojim jezikom govoris, nego sto mlatis nesuvislosti. Nezreli, neobrazovani i frustrirani politicari ce nam doci glave.

Mila K

Ovdje je najbolja provala da poslanik Konatar vodi podcast. Taman, koliko je toksičnosti i bahaćenja ostavio u politici, treba joši medijsku scenu da začini sličnim degutantnostima.

Mila K

Sinoć mizerisanje Spajića oko puta na Bled. Jutros mizerisanje Milatovića da se dodvori cg informer mržnji prema dps i Đukanoviću što je sinoćnjo novi format pokazao. Kukali predsjednik izgleda mora biti u okruženju neznanja kakvo sumbolizuje df pes jonizirajući guverner.