14 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

03.10.

18° / 14°

Petak

04.10.

18° / 16°

Subota

05.10.

20° / 14°

Nedjelja

06.10.

16° / 12°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 11°

Utorak

08.10.

19° / 12°

Srijeda

09.10.

16° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Nikšić: Dosta bježanja, kažite građanima ko je odgovoran za skandal sa “Q” groznicom

Politika

Comments 1

DPS Nikšić: Dosta bježanja, kažite građanima ko je odgovoran za skandal sa “Q” groznicom

Autor: Antena M

  • Viber

Standardno, u dobro poznatom maniru nikšićkih vlastodržaca, da doprinese tome da uteknu od odgovornosti u vezi sa skandalom koji se tiče “Q” groznice, pokušava i predsjednik nikšićkog NSD-a Janko Milatović, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Međutim, gospodine Milatoviću, niko od vas i dalje ne odgovori na četiri pitanja, poručuju iz nikšićkog DPS-a i navode:

"1. Ko je naredio da se zaražene krave zakopaju u Župi Nikšićkoj u blizini Liverovićkog jezera, bez potrebne saglasnosti, suprotno pravilima i procedurama?

2. Zašto su zaražene krave, opet suprotno pravilima i procedurama, otkopane i transportovane na drugu lokaciju, na kojoj su opet, protivno propisima, zakopane?

3. U čijem je vlasništvu zemljište na kojem su zaražene krave, nakon što su, uz ugašenu gradsku rasvjetu, transportovane kroz grad?

4. Kad će predstavnici Nove srpske demokratije, počev od prvog čovjeka grada, u stilu najobičnijih kukavica, prestati da bježe od odgovornosti za to što je i zdravlje građana dovedeno u opasnost? 

Pored ove glavne teme, od koje bježite, jer ste svjesni da će vaši puleni kad-tad odgovarati pred zakonom za ovo što svojim djelovanjem i nedjelovanjem dovedoše Nikšić u situaciju da bude potencijalna ekološka i zarazna bomba, to ćete morati objasnite građanima.

A o Mislovom dolu bar Milatović ne bi trebao pričati, jer on zna da je za vrijeme njihove vlasti 2003. godine otvorena deponija i to opet – na imanju njihovog aktiviste", navodi se u saopštenju. 

Zato, kako kažu, džaba sva priča.

"Građani Nikšića više vjeruju svojim očima i nosu nego Milatoviću, koji je vjerovatno izgubio čulo mirisa.

Zaključno, ili lokalni funkcioneri neka daju odgovore na pitanja građana, i prestanu da se kriju, ili neka podnesu ostavke jer njihovo neznanje, nesposobnost, a nadasve javašluk i samovolja mogu biti preskupi, jer stanovnike Nikšića mogu koštati zdravlja", piše u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mnenk

Treba organizovati proteste da se spriječi ekološka katastrofa u NK, koja će odnijeti ljudske živote. Đe su sad i šta rade nevladine organizacije koje se bave ekologijom? Pa ih opet glasajte.