19 °

max 21 ° / min 11 °

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

22° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

24° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Na sceni je devastacija Poslovnika, koliko treba da budeš politički jadan da kao razlog navedeš sumnju da će opozicija opstruirati rad?

Politika

Tag Video
Comments 1

Nikolić: Na sceni je devastacija Poslovnika, koliko treba da budeš politički jadan da kao razlog navedeš sumnju da će opozicija opstruirati rad?

Autor: Antena M

  • Viber

Šef poslaničkog kluba DPS Andrija Nikolić smatra da je otkazivanje sjednice Skupštine teška devastacija Poslovnika o radu Skupštine.

To je saopštio na konferenciji za medije koju je sazvao nakon informacije da je sjednica Skupštine otkazana.

"Ni Poslovnik ni Ustav ne poznaju otkazivanje sjednice i ona je danas morala biti otvorena. Kada predsjednik vrati zakon na ponovno odlučivanje on se mora naći na prvoj narednoj sjednici i mora se glasati. Koliko treba da budeš politički jadan da u obrazloženju navedeš da je to zbog sumnji da će opozicija opstruirati sjednicu", pita Nikolić.

Parlamentarna većina, kaže Nikolić, radi ono za šta optužuje opoziciju.

"Današnja sjednica Skupštine je otkazana zbog toga što je Centralna banka Crne Gore tražila da se konsultuje sa Evropskom komisijom prije usvajanja Zakona o razvojnoj banci", kaže Nikolić.

Nikolić tvrdi da je na sceni potpuna anarhija.

"Nemamo političke konsultacije, a sve je podešeno spram Andrije Mandića i Milojka Spajića. Bili smo u obavezi da zato informišemo javnost o nelegalno otkazanoj sjednici", dodaje Nikolić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

A što će Andriji poslovnik? Đurović mu je preko df pes guverbera natuknuo da je to dps dokument. Onda će Andrija u bezakonje, omiljeno df staljinizanje.