13 °

max 21 ° / min 13 °

Subota

05.10.

21° / 13°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 14°

Srijeda

09.10.

17° / 15°

Četvrtak

10.10.

20° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurašković: DPS-u je sve dozvoljeno, zahvalimo im što postoje

Izvor: Prijestonica Cetinje

Politika

Comments 9

Đurašković: DPS-u je sve dozvoljeno, zahvalimo im što postoje

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Cetinja i funkcioner Socijaldemokratske partije Nikola Đurašković oglasio se povodom izjave predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijela Živkovića da je samo glas za tu stranku „siguran u odbrani državnih interesa“.



„Nikako ne kritikovati DPS, njiima je sve dozvoljeno i svaka kritika je udar na crnogorski blok. Njihove izjave ne štete Crnoj Gori, mudrost koja izbija iz njihovog ekskluzivnog prava na crnogorstvo je sjajna za blok i Crnu Goru. Kada Živković kaže da je jedino glas za DPS, glas za Crnu Goru svi treba da uskliknemo sa oduševljenjem toj mudrosti i zahvalimo im što postoje. Kritika je izdaja Crne Gore“, napisao je Đurašković na mreži X.

Tako, kaže, 30 godina, tako i danas.

„Naučeno ništa, zato smo tu đe jesmo“, istakao je Đurašković.

Istim povodom juče se oglasio i predsjednik SDP-a Ivan Vujović koji je pozvao DPS da se okane poistovjećivanja sa državom. 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Da nije bilo "institucije " DPS , nebi bilo ni obnove nezavisnosti Crne Gore . I ja sam im Djuraskovicu zahvalan na tome , a ti kako hoces ! Naravno da ima i vase zasluge samo sto tada nijeste vadili oci DPS vec ste ih pratili do cilja . I sad imamo cilj samo sto vi gadjete u pogresnu metu !?

Ante

Dragi moj Đuraškoviću, reakcija ti nije dobra. Sad se vodi izborna kampanja, i posve je logično da animira glasače da glasuju za DPS. Svi morate moliti Boga da suverenisti na čelu sa DPS-om dobiju izbore. UJEDINITE SE !!!

mr

Opušti se i uživaj u krilu URA-e i Demokrata! Sad bar znaš đe su ti grobovi predaka! Za DPS je to bilo u magli i neznaveno! Važno je da ti je sa njima razvedrilo! Bravo!