15 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

23° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikaj: Političke partije zloupotrebljavaju sliku sa porodične proslave povodom rođenja unuka, molim ih da naše porodice ostave na miru

Politika

Comments 0

Nikaj: Političke partije zloupotrebljavaju sliku sa porodične proslave povodom rođenja unuka, molim ih da naše porodice ostave na miru

Autor: Antena M

  • Viber

Povodm komentara koje određene političke partije ovih dana iznose u medije, stavljajući u kontekst predizborne kampanje za podgoričke izbore fotografiju na kojoj se nosilac liste DPS Nermin Abdić nalazi sa Leom Drešajem, reagovao je Jasmin Nikaj koji je fotografiju objavio na Fejsbuku.

"Koristim ovu priliku da se oglasim povodom fotografije koja poslednjih par dana kruži u medijima a koju brojne političke partije zloupotrebljavaju kako bi napravili štetu mom prijatelju dr Nerminu Abdiću.

Fotografija je nastala u Sport kafeu krajem 2020.godine u objektu ugledne porodice Šabanadžović na porodičnoj proslavi povodom dobijanja unuka. U Malesiji su ovakve stvari svetinja a raspored sjedenja na proslavi su odredjivali domaćini skupa. Takodje, želim da iskoristim ovu priliku da kažem da mi je bila čast što sam bio u društvu dr Abdića, jednog od najuglednijih ljudi u Crnoj Gori, i da mu se izvinim ukoliko sam mu napravio štetu.

Na kraju, moram istaći da sam razočaran reakcijama političkih partija i da im poručim da mene i moju porodicu ostave na miru i da ne zloupotrebljavaju porodična slavlja i najljepše trenutke za svoje prljave političke igre", poručio je Nikaj.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR