21 °

max 21 ° / min 14 °

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 14°

Srijeda

09.10.

16° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 15°

Petak

11.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Zabrinjavajuće da je Abdić kao doktor kršio mjere Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem

Politika

Comments 4

PES: Zabrinjavajuće da je Abdić kao doktor kršio mjere Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem

Autor: Antena M

  • Viber

Juče smo od učesnika porodičnog slavlja i prijatelja Nermina Abdića dobili potvrdu da se nosilac liste DPS-a na podgoričkim izborima nalazi na fotografiji sa Drešajem, ali ne sa Viktorom, već sa njegovim bratom Leonom, koji je u bjekstvu i koji se takođe tereti za šverc 2,47 tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu i Australiju, saopšteno je iz PES-a.

"Funkcioneru DPS-a nije smetalo da se druži sa licem koje je saslušavano povodom ubistva Duška Jovanovića, pošto je u noći izvršenja ubistva bio u prisustvu kasnije pravosnažno osuđenog Damira Mandića.

Dodatno je zabrinjavajuće da Abdić kao doktor krši tadašnje mjere Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem. Jasno je da takvim primjerima doktor Abdić i njegova partija, koja je u skaj prepiskama direktno povezana sa vođama kriminalnih klanova, nemaju više nikakvog kredibiliteta da upravljaju sa bilo koje odgovorne pozicije od koje zavisi boljitak građana", navode u saopštenju.

Kako kažu, kolika je sprega bila tadašnje vladajuće partije i kriminala, najbolje govori i današnje priznanje nekadašnjeg direktora policije Slavka Stojanović⁩a, koji je naredio policiji da propusti kamion njegovog prijatelja, u kojem je bilo 125 paketa cigareta bez neophodne dokumentacije, a koje su trebalo da budu oduzete.

"Zbog toga je sve veća erozija u biračkom tijelu DPS-a, pa se partijskim aktivistima cijela kampanja zasniva na analizi ko ih je sve napustio i zbog čega su postali politička partija sa kojom niko ne želi da koalira, osim onih sa kojima su zajedno srušili vlast u Podgorici i koji misle da su se u međuvremenu reformisali", zaključuju iz PES-a.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Zamisli da neko naleti na sliku Spajića sa nekim od Šarića! Što nije nemoguće! I krene u pisanje ovakvih maloumnih, bijednih i odvratnih komentara! Da znaju oni šta je Podgorica, stara Podgorica, šmek, život i suživot tih ljudi, vjerovatno bi se našao neko da ih malo zauzda! Ovako: jad, tuga i čemer!

Koš jače

Još jače padajte, vi pesovci!!! Što se brukaju, ovako niskim, glupavim priopćenjima! Dokaz da su pukli! Da nijesu ne bi km crni Milojko se bacio u poetiku, hahahaha...

Milena

Sluze se podmetanjima i tracevima,svi zajedno ne vrijede kao drAbdic,koji je svoj zivot posvetio zdravlju ljudi,dok vase vedete orgijaju po Sen Tropeu,juce izasli iz pelena,a posjeduju milione i krasi ih veliko prijateljstvo sa Kvonom,Kotrelo,prevarantima svetskog profila,tato mir posteni PESovci.