16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić poveo predsjednika mađarske Skupštine u Cetinjski manastir, tamo ih dočekali Joanikije i Budimir Aleksić

Politika

Comments 4

Mandić poveo predsjednika mađarske Skupštine u Cetinjski manastir, tamo ih dočekali Joanikije i Budimir Aleksić

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić posjetio je danas zajedno sa Laslom Koverom, predsjednikom Narodne skupštine Mađarske, Cetinjski manastir.

Kako se navodi u saopštenju u kojem Mandićev kabinet Cetinjski manastir naziva "najvećom svetinjom Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve", tamo ih je sačekao potpredsjednik Vlade za obrazovanje, nauku i vjerska pitanja Budimir Aleksić.

Tokom obilaska, Kover je, navodi se u saopštenju, upoznat sa istorijom manastira.

"Predsjednici su se poklonili moštima Svetog Petra Cetinjskog, kao i najvećim relikvijama koje se nalaze u manastiru – desnici Sv. Jovana Krstitelja i čestici Časnog Krsta Gospodnjeg. Nakon obilaska manastira, upriličen je susret sa Mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem, koji je izrazio svoje zadovoljstvo povodom susreta", navodi se u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

miki

Uzalud vam trud ludaci da imate trunku stida nebiste se kitili tuđim trudom. Vi ste kao tikva bez korijena i bez svoje istorije pa kradete tuđu istoriju , vi ste kradljivci grobova svetinja poštenih i hrabrih crnogoraca. to ste dobro izučili, neće moći ima ko to neće dozvoliti nikad znajte lopovi.

Orlov krš

Što se vojvodo ne najavi Cetinjanima da te dočekaju i tebe i tvoga gosta kako dolikuje, pa da njima kažeš kako je to Manastir okupatorske SPC u kojemu stoluje nedostojni,dostavljeni Jovan Mićović!Za to treba petlja,koju ti nemaš,jer pripadaš ,,operisanima''

Orlov krš

Uzalud trud četnički vojvodo,Cetinjski Manastir je crnogorska svetinja i temelj crnogorske države i nikakvo prekrajanje istorijskih činjenica ne može proći,jer je utemeljen u biću svakog Crnogorca! Okupacija ċe se jednom završiti i Manastir će biti u posjedu CPC kako je oduvijek bio!