15 °

max 21 ° / min 14 °

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

16° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 16°

Petak

11.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U nedjelju skup podrške palestinskom narodu i protest protiv odluke poslanika da ne podrže Rezoluciju

Politika

Comments 1

U nedjelju skup podrške palestinskom narodu i protest protiv odluke poslanika da ne podrže Rezoluciju

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom odluke Skupštine Crne Gore i njenih poslanika da ne podrže osnovno demokratsko pravo gradjana izraženo u peticiji za usvajanje Rezolucije o osudi zločina Izraela u Palestini, kojom je u roku od 24h sakupljen dovoljan broj potpisa, Pokret solidarnosti sa Palestinom organizovaće Veliki protest "Slobodna Crna Gora za Slobodnu Palestinu".

"Takođe, i povodom solidarnosti sa palestinskim narodom koji se suočava sa sve brutalnijim zločinima i genocidom od strane Izraela, pozivamo sve gradjane da nam se pridruže protestu i maršu mira 22.9. u 14h kako bi izrazili podršku palestinskom narodu", naveli su u saopštenju.

Pozivaju predsjednika Skupštine Andriju Mandić i poslanike da ostvare, kako je kazao, osnovno demokratsko pravo, koje je izraženo u peticiji za Usvajanje Rezolucije o osudi zločina Izraela u Palestini, koja je u roku od 24h skupila i više nego dovoljan broj potpisa.

Iz Pokreta solidarnosti sa Palestinom pozvali su predsjednike svih poslaničkih klubova u Skupštini Crne Gore pojedinačno da stave u skupštinsku proceduru Predlog rezolucije o osudi zločina Izraela u Palestini.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Eto moji Cetinjani ne patisu sa podrskom Ukrajini i to ne daje neke znacajnije rezultate. A znate li zasto ? Zato sto vecina u skupstini kao i u vladi prati srbijansku politiku i njihove interese. Dakle ,neophodni su izbori na kojim cemo glasati ljude koji ce se baviti Crnom Gorom i njenim ineresima