14 °

max 21 ° / min 14 °

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

17° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

17° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Održan sastanak potpredsjednika Vlade Budimira Aleksića sa ambasadorkom Don Meken

Izvor: Vlada Crne Gore

Politika

Comments 2

Održan sastanak potpredsjednika Vlade Budimira Aleksića sa ambasadorkom Don Meken

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za obrazovanje, nauku i odnose sa vjerskim zajednicama Budimir Aleksić sastao se danas sa britanskom ambasadorkom u Crnoj Gori Don Meken

U saopštenju navode da je u više nego konstruktivnom razgovoru, konstatujući tradicionalno dobre odnose, potpredsjednik Aleksić istakao važnost saradnje Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva na svim poljima, posebno se osvrnuvši na saradnju iz oblasti obrazovanja, nauke i kulture.

"On je naglasio da je Ujedinjeno Kraljevstvo uzor u mnogim oblastima, a naročito na polju obrazovanja i nauke, te da su to polja u kojima se naročito mora produbiti saradnja. Ukazao je takođe na važnost konekcija iz oblasti ekonomije, finansija i turizma", saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Britanska ambasadorka Don Meken je istakla važnost oblasti koje potpredsjednik Aleksić pokriva u Vladi Crne Gore za stvari koje su od posebnog značaja za budućnost same države i njenog društva.

"Ambasadorka Meken je kazala da se u budućem periodu planira produbljivanje saradnje, te da je obrazovanje temelj društva, ali i da se na njegovom unaprjeđenju mora konstantno raditi. Ona je dodala i da će zajedno sa Britanskim savjetom nastojati da Crnoj Gori prenose pozitivna iskustva u oblasti obrazovanja i nauke", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

jovo j.

Baš me ŽIVO interesuje, koju državu predstavlja ova persona, i ko je plaća?.

Naroz

Agilni Budimir…, teško ga je pohvatati, čas je u Beogradu, čas u PG, a koliko sinoć na Cetinju, kod Joanikija naravno. Trošak za poreske obveznike, šteta za državu.