16 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

21° / 14°

Nedjelja

13.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Berane: Prinudna uprava se, gospodo Demokrate, ne uvodi zbog opozicije, nego zbog nesposobne vlasti

Politika

Comments 0

DPS Berane: Prinudna uprava se, gospodo Demokrate, ne uvodi zbog opozicije, nego zbog nesposobne vlasti

Autor: Antena M

  • Viber

Taman kad smo pomislili da su Demokrate u Beranama dotakle dno, novim saopštenjem pokazuju da su i to dno probile i da tonu sve dublje i dublje, saopšteno je iz Kluba odbornika DPS u SO Berane.

Oni su to saopštili nakon što su iz Demokratske Crne Gore poručili da očekuju da Vlada uvede prinudnu upravu u Beranama i izabere odbor povjerenika, koji će mijenjati lokalni parlament i usvojiti rebalans budžeta.

Uzaludni su, kažu iz DPS-a, bili kontinuirani, opravdani i blagovremeni apeli Demokratske partije socijalista da se nakon parlamentarne krize skrati mandat i zakažu vanredni lokalni izbori i izađe iz ćorsokaka u koji je grad upao zahvaljujući Demokratama i Demokratskom frontu.

"Tek sada su Demokrate i njihovi sateliti shvatili da više nema izvrdavanja prava i pravde i da ih je njihova Vlada označila kao nezrele i nesposobne – porukom da prestanu da brukaju Berane.

Prinudna uprava se, gospodo Demokrate, ne uvodi zbog opozicije, nego zbog nesposobne vlasti – vas koji ste prevarili građane. Zato, ne pokušavajte da se predstavljate kao prevareni kad svi znamo da ste, upravo, vi varalice. Sve što ste građanima Berana obećali – prevarili ste ih", ", navode iz DPS-a.

Zato je, kako ističu, ovo samo pokušaj nove prevare.

"Srećom, građani to iz dana u dan sve jasnije vide i zato vam okreću leđa. Ako imate prst obraza prestanite da ponižavate građane i brukate Berane.

O žrtvi vašeg kandidata za predsjednika Opštine, koji se javno odrekao funkcije u noći isteka zakonskog roka za izbor, nakon što je sebi obezbijedio ministartsku funkciju, ostavićemo građanima da sude. Jedno je jasno svima – fotelje su vaša nacija, shvatili su to i u vašoj Vladi koja vam svako malo pali čvrge kao najlošijem đaku", poručuju iz DPS-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR