13 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

17° / 14°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

20° / 16°

Subota

12.10.

22° / 13°

Nedjelja

13.10.

18° / 10°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić sa Marselom: Najveći problem sa kojim se CG suočava je organizovani kriminal i korupcija

Politika

Comments 2

Mandić sa Marselom: Najveći problem sa kojim se CG suočava je organizovani kriminal i korupcija

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić sastao se danas sa Andreinom Marselom, ambasadorkom Republike Italije u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz parlamenta, Mandić je iskazao zadovoljstvo povodom susreta, dodajući da će u narednom periodu biti organizovana njegova zvanična posjeta Republici Italiji na poziv predsjednika italijanskog parlamenta Lorenca Fontane.

Tokom sastanka, Mandić je istakao da su odnosi Crne Gore i Republike Italije veoma dobri, ali da uvijek postoji prostor za daljim unapređivanjem.

Sagovornici su se saglasili da je Italija jedan od najvažnijih partnera naše zemlje.

"Mandić je apostrofirao da je najveći problem sa kojim se Crna Gora danas suočava organizovani kriminal i korupcija, te dodao da će tokom svoje zvanične posjete osim o saradnji između dva parlamenta, prilikom sastanka sa njegovim kolegom predsjednikom Fontanom, posebnu pažnju posvetiti pitanju ekspertize i snažne podrške Republike Italije našoj zemlji u borbi protiv kriminalnih klanova i endemske korupcije što je od posebne važnosti za zatvaranje EU pregovaračkih poglavlja 23 i 24", ističe se u saopštenju parlamenta.

Mandić je dodao da će tokom njegove zvanične posjete razgovarati i o brojnim temama vezanim za ekonomske investicije u našoj zemlji.

On je podvukao da će posebnu pažnju tokom razgovora sa predsjednikom Fontanom posvetiti evropskim integracijama naše zemlje i snažnoj podršci koju nam na tom putu pruža Republika Italija.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Otrcana mantra: kriminal i korupcija! Trenutno: nepoštovanje Ustava i zakona CG, nepotizam, partijsko zapošljavanje, tužilaštvo i sudovi sa političkim suđenjima....! itd... itd... itd

Javor

Mandić ni riječi o suočavanju sa svetosavsko - političkom korupcijom...