11 °

max 21 ° / min 11 °

Utorak

08.10.

21° / 11°

Srijeda

09.10.

17° / 14°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

20° / 16°

Subota

12.10.

22° / 13°

Nedjelja

13.10.

18° / 10°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zogović: Cijela Vlada čvrsto opredijeljena za ulazak u EU, to potvrđuju mjerljivi rezultati

Politika

Comments 1

Zogović: Cijela Vlada čvrsto opredijeljena za ulazak u EU, to potvrđuju mjerljivi rezultati

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za infrastrukturu i regionalni razvoj Milun Zogović sastao se sa ambasadorom Evropske unije u Crnoj Gori Johanom Satlerom.                           

Kako je saopšteno iz Kabineta Zogovića, u sadržajnom razgovoru, potpredsjednik Vlade je potvrdio čvrsto opredjeljenje cijele Vlade Crne Gore i svih njenih konstituenata za ulazak u Evropsku uniju, a što najbolje potvrđuju mjerljivi rezultati koje je na evropskom putu isporučila stabilna parlamentarna većina i Vlada Crne Gore.

"Zakonodavna i izvršna vlast predano rade na ispunjavanju svih neophodnih preduslova za zatvaranje svih pregovaračkih poglavlja", istakao je Zogović.

Navodi se da je ambasador Satler izrazio zadovoljstvo zbog saradnje te pozdravio ambiciozan plan Vlade u vezi sa zatvaranjem svakog od preostalih pregovaračkih poglavlja.

"Dodao je da je za ovaj proces potrebna politička stabilnost, disciplina i puno vrijednog rada i da nadležne institucije mogu računati na punu podršku njega i njegovog tima u Delegaciji EU", zaključuju u saopštenju. 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Propalo se! Nov je čovjek, pa nezna s kim ima posla! Oni su za EU, a pogotovo NATO, taman koliko i njihov ideološki otac Putin!