22 °

max 22 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

22° / 13°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raonić Milatoviću: Vještak da utvrdi činjenice jesam li sastavljao pitanja novinarki

Izvor: Instagram

Politika

Comments 3

Raonić Milatoviću: Vještak da utvrdi činjenice jesam li sastavljao pitanja novinarki

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Nezakonito izabrani generalni direktor RTCG Boris Raonić pozvao je predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da angažuju vještaka koji bi  utvrdio da li je on sastavljao pitanja novinarki Aleksandre Jovančević sa kojom je Milatović imao verbalni duel na konferenciji za medije.

- Gospodine Predsjedniče, uz razumijevanje za povećane strasti u izbornoj kampanji, molim vas da RTCG ne uvlačitite u političke utakmice i date pomoć da JMS bude profesionalniji – napisao je Raonić tagujući Milatovića.

Raonić koji se, inače, na čelnoj poziciji Javnog servisa nalazi uprkos sudskim presudama, je naglasio da nije učestvovao u sastavljanju pitanja za novinarku i da to nikada nije činio. 

- Predlažem da vještak utvrdi činjenice i ako se ispostavi da sam sastavljao pitanja, spreman sam podnijeti ostavku. Međutim, ako se dokaže suprotno, očekujemo da Vi preuzmete odgovornost – napisao je Raonić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Zzzzzzz

Cinjenice je utvrdio sud—— i ti si to sto si to se promaniti ne moze—- a za ovo sto radis sledi ti znas sto kad dodje vreme

Miša

Jedva dočekao da ga pomenu, kako bi glumio bitnost!!!! Nebitnjaković, opsesivno vezan za fotelju, pa i nezakonito stavljen u nju!!! Stida i obraza nema! Javna je tajna u TVCG da se to lice u sve meša, posebno u PROGRAM! Novinari znaju, gosti znatj. a direktori Radija i Televizije NE POSTOJE!!!

Simikliser

Ja cuo da vrana vrani oci ne vadi…. Kad ono medjutim