24 °

max 24 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 14°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Živković: Na biračkom spisku u Podgorici više od 3.300 osoba sa pravom glasa u RS i Srbiji, spriječićemo ih da glasaju

Politika

Comments 12

Živković: Na biračkom spisku u Podgorici više od 3.300 osoba sa pravom glasa u RS i Srbiji, spriječićemo ih da glasaju

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik DPS-a Danijel Živković saopštio na pres konferenciji da posjeduju dokaze da lica koja ostvaruju svoje biračko pravo u RS i Srbiji imaju pravo glasa i u Podgorici.

"Najkasnije sjutra upoznaćemo tužilastvo i očekujemo najhitniji odgovor. Mi ćemo na izborni dan spriječiti svakog od tih lica da iskoriste svoje biračko pravo koje imaju nelegalno", naveo je Živković.

On je istakao da prema svim istraživanjima parlamentarna većina nema većinu u Podgorici.

"Imamo informacije da će parlamentarna većina sprovesti beogradski scenario. Pozivamo građane da masovno izađu na izbore i da DPS osvoji pobjedu", poručio je Živković.

"Oni koji si krenuli svojim putem želimo im svu sreću. Ja nemam informaciju u vezi tog poteza i razloga zašto su napustili", naveo je on.

Govoreći o najavi predsjednika Skupštine i lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića da će staviti u proceduru izmjene Zakona o crnogorskom državljanstvu, Živković poručuje:

"Andrija Mandić i Milan Kneževic žele da redefinišu ono što se dogodilo 2006. Ko god se usudi da se na taj način obračunava sa Crnom Gorom DPS će svim sredstvima štititi ustavni poredak Crne Gore i spriječiti naume Mandića i Kneževića i zvaničnog Beograda".

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Kesoza

Konacno, presretnite ih, buseve i ulaze u CG, kao braca sto su radila....

d vujicic

2-..koje pomažu bgd satrapu neprijatelju CG da "upravlja" CG. Ni tkz "zapadni partneri" budite sigurni u to - neće glavu okrenut za jasni zločin koji se vrši nad Zbog čega ste čekali zadnji dan pred izbore da objavite veliko srbski "genocidni " inžerenjing nad cg biračkim tijelom?

d vujicic

1-U ovom trenutku a taj "trenutak" traje peta godina - Da imate Na hiljade dokumenata dokaza živih svjedočenja i činjenica...sve je uzaludno i ništavno. CG je usmrćena država a samim tim i njene staklene "institucije" koje su važile do 2020. Od 2020 CG ima anti cg "institucije" koje pomažu.....