24 °

max 24 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 14°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 11°

Utorak

01.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeljošaj poručio Mandiću: Nemojte miješati Albance u šovinistički projekat dvojnog državljanstva, nećemo da učestvujemo u kreiranju “srpskog sveta”

Izvor: Antena M, Dragan Tomašević

Politika

Comments 7

Đeljošaj poručio Mandiću: Nemojte miješati Albance u šovinistički projekat dvojnog državljanstva, nećemo da učestvujemo u kreiranju “srpskog sveta”

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjedniče Skupštine Andrija Mandiću, nadam se da je ovo posljednji put da pominjete i vezujete Albance u okviru Vašeg šovinističkog projekta “dvojnog državljanstva” i da je zaista cinično da baš Vi pominjete Albance, saopštio je potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj.

"Tim prije što već znamo kako 'radite' i što smo na djelu vidjeli da Vi ne poštujete ni riječ ni potpis. 

Albanci imaju svoje predstavnike i oni će znati kako da riješe svoja pitanja/probleme, a Vi ste posljednji koji možete da ih pomenete.
Jednom smo pogriješili i vjerovali Vašem potpisu i Vašoj riječi, ali više ne, a mi ćemo naći mehanizme i čekati dan da izbrišemo glas koji smo dali za Vas, odnosno za predsjednika Skupštine", naveo je Đeljošaj i dodao:

"Zaključno, Vaša ideja dvojnog državljanstvo nije za Albance, već je to projekat 'Vašeg sveta' koji je možda za Vas legitiman, ali ne i za nas, pa nemojte miješati Albance u ove planove, mi nećemo da učestvujemo u kreiranju 'Srpskog sveta' ali ni imaginarnih drugih i sličnih svijetova na nacionalnoj osnovi.

Promjena strukture stanovništva kako g. Mandić želi je takođe protiv međunarodnih konvencija, a mi to ni na koji način nećemo podržati.

Mi ne destabilizujemo i ne djelujemo na uništavanju evropske budućnosti Crne Gore i protiv međunarodnih normi. Naše političko djelovanje je samo u dogovorenoj programskoj saradnji koju imamo sa premijerom Spajićem, jer već famozni sporazum više za nas ne postoji, a ja ga nikad nijesam prekršio jer poštujem svoj potpis i svoju riječ, tu se razlikujemo!", zaključuje Đeljošaj.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

HALLEY

Svi vi koji ste u ovakvoj vladi treba da se pokrijete ušima i da zaćutite. Od Nika do Ibra. I da priznate bar sebi da vam je Mandić istinski šef. Nama ne morate jer mi to jasno vidimo. Zov fotelje i moći je prejak , ali ima cijenu. Plaćaćete je dugo, dugo se živi.

!!!

Evo da ti vjerujemo ali samo ako daš BESU,javno!!!