19 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

19° / 14°

Četvrtak

10.10.

21° / 15°

Petak

11.10.

20° / 17°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ćorović o dvojnom državljanstvu: BS neće učestvovati u rješenjima koja su dio bilo kakvog političko – ideološkog inženjeringa

Izvor: BS

Politika

Comments 8

Ćorović o dvojnom državljanstvu: BS neće učestvovati u rješenjima koja su dio bilo kakvog političko – ideološkog inženjeringa

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Pitanje dvojnog državljanstva za Crnu Goru, kao malu državu, usko je povezano sa pitanjem njenog faktičkog suvereniteta. Nećemo učestvovati u rješenjima koja su dio bilo kakvog političko – ideološkog inženjeringa", poručio je potpredsjednik Bošnjačke stranke i poslanik Jasmin Ćorović.

“Ideološki i politički heterogena Vlada treba da se fokusira na pitanje EU integracija, infrastrukturu i poboljšanje standarda građana, a sve u interesu i građana i države Crne Gore. To je suština našeg sporazuma sa PES, i insistiraćemo na tome da Vlada i parlamentarna većina budu fokusirane na ta pitanja.

O svim pitanjima za koja postoji oštra podjela u javnosti, i koja izazivaju tenzije u društvu možemo razgovarati samo tražeći najširi mogući konsenzus u društvu”, kazao je Ćorović.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

@Jasen, zanimljivo, samo se BS napada zbog ulaska u vlast, a ćutite kao zaliveni na visedecenijsko šurovanje, onih zbog kojih ide sva ova haranga, sa SPC-om i Anfilohijem Radovićem. Naravno da ste instruisani od strane gore pomenutih.

Jasen

@Javor Ako ti se ne sviđaju komentari na račun BS ovdje, zašto ne odeš na portale Borbe, IN4S, Dana itd... Po tvome smo svi mi "instruisani" jer drugačije mislimo od tebe o trenutnoj politici BS, razmisli da nije vrh BS instruisan možda ? Ili si ti instruisan da po svaku cijenu braniš BS ?

Javor

Sta god BS preduzela za očuvanje CG instruisani dio komentatora će to dočekati na način kako se to ovdje komentariše. Pokazatelj je to da BS, kakva god bila nije po meraku gubitaka vlasti, zašto su samo oni krivi, desetljećima vođenjem dvolične politike i šurovanjem sa SPC-om.