18 °

max 19 ° / min 9 °

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

21° / 15°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Vučiću: Nemojte potcjenjivati inteligenciju građana Crne Gore i Srbije

Izvor: EPA-EFE

Politika

Comments 5

DPS Vučiću: Nemojte potcjenjivati inteligenciju građana Crne Gore i Srbije

Autor: Antena M

  • Viber

- Razumijemo da ste uložili puno para, vremena i truda da slomite DPS, ne biste li slomili Crnu Goru i – ništa. Ne ide. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali da se predsjednik jedne države uključi u spinovanja gubitnika ovih izbora, to mora biti neka velika muka, poručuju iz DPS-a, reagujući na izjavu Aleksandra Vučića. 

"A znamo šta je – vidjeli ste na ovim izborima da naše komšije, braću, kumove, građane srpske nacionalnosti koji žive u Crnoj Gori, uz svu propagandu ne možete ubijediti u laž, jer su na ovim izborima u velikom broju glasali za našu listu koju je predvodio dr Nermin Abdić. DPS je građanska partija i ponosna na činjenicu da ima brojne članove, simpatizere i birače različitih vjera i nacija, koji joj decenijama daju podršku. 

Nije vam palo na pamet da je možda jedan od uzroka debakla vlasti na podgoričkim izborima, i to što politički lideri Srba sa vašeg platnog spiska, po Vašem nalogu, duže od godinu lebde između fotelja i nekadašnjih obećanja o izlasku iz NATO-a, ukidanju sankcija Rusiji i otpriznavanju Kosova.

Nemojte potcjenjivati inteligenciju građana Crne Gore i Srbije, i svojim propagandnim trikovima pokušavati da svađate ljude. Prošla su vremena učinkovitosti takvih metoda. Štaviše vraćaju se kao bumerang šovinizmu i nacionalizmu, a građanska, slobodna, antifašistička Crna Gora opet pobjeđuje", navodi se u saopštenju. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

JF

Milo ne mrzi Srbiju, nego samo tvoje postupke prema CG i onome sto je Milo ucinio za tebe. Zahvali se bar Milu sto ti je pomogao da dodjes na vlasi ti i onaj Nikolic. Milo nije znao da si diktatorski nastrojen da ne kazem psihopata i da ti je apetit da cg pretvoris u srbijansku prvinciju. Reci hvala Milo!

Mila K

A što se javljati? Nesrećni pla*kavac je reagovao kadj e krenula toksičnost preko soc. mreža u CG. I odradio suprotno interesima df grajača. Hvala Vučiću kad *udalesa bez razloga.

Hisen Babajic

BRAVO,STALNO MU TREBA SLAT REAKCIJE NA SVAKI NJEGOV POTEZ VEZANO ZA CG