17 °

max 18 ° / min 15 °

Četvrtak

03.10.

18° / 15°

Petak

04.10.

19° / 17°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

17° / 12°

Ponedjeljak

07.10.

18° / 11°

Utorak

08.10.

19° / 12°

Srijeda

09.10.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatoviću istražuju gdje je bio tokom radnog vremena

Politika

Comments 5

Milatoviću istražuju gdje je bio tokom radnog vremena

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber

Agencija za sprečavanje korupcije obavijestila je predsjednika države Jakova Milatovića da je protiv njega podnijeta prijava zbog sumnje da je prekršio Zakon o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i da ima rok pet dana da se on njoj izjasni.

- Agenciji za sprečavanje korupcije je podnesena prijava u kojoj je navedeno da ste kao Predsjednik Crne Gore, dana 24.09.2024.godine govorili u toku radnog vremena na pres konferenciji Liste „Za bolju Podgoricu-Jakov Milatović", čime je moguće došlo do kršenja člana 44 stav 4 Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja.Shodno članu 57 stav 3 Zakona o o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja („Službeni list CG", br. 54/24) potrebno je da nam u roku od pet dana od dana prijema ovog pismena dostavite izjašnjenje na navode iz zahtjeva - navedeno je dokumentom ASK-a u koji je Dan portal imao uvid.

Podsjećamo, MANS je 25. septembra  ASK-u podnio inicijative za pokretanje postupka zbog sumnje da je Predsjednik Crne Gore prekršio Zakon o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja jer je u toku radnog vremena bio angažovan na promociji svoje izborne liste, odnosno aktivno učestvovao u predizbornoj kampanji. MANS je podnio prijavu i zbog promotivnog spota liste „Za bolju Podgoricu – Jakov Milatović“ koji je snimljen u kabinetu Predsjednika Crne Gore.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Si cile si

Sramota od vladine ASK! Sramno što je.Vanja sve do sada spavala, i kada je, eto, ugrožena pozicija njenih poslodavaca, za veliko čudo banula kod Milatovića!

vilenjak

mansee, procackaj, na primjer, ko je sve na platnoj listi cedis, po dvije plate primaju oslobodioci. i sl........ ili - nista to? ima jooos puno toga...

Orlov krš

Interesantno je da se Mans nije oglašavao po mnogim zloupotrebama,,oslobodilaca'' za 4 god ,a sad selektivno podnosi prijave! Vanja je ovih dana jako zabrinuta i zbog slavlja DPS-a i pjesme, posebno apostrofira MĐ ,a ima ogomnu brigu da se DPS ne vrati! Ovo je i previše očigledno o čemu se radi!