21 °

max 21 ° / min 14 °

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 14°

Srijeda

09.10.

16° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 15°

Petak

11.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić: Đukanović i Milatović 2BS Forum iskoristili kao speed-dating platformu za utvrđivanje koalicije

Izvor: Vlada CG

Politika

Comments 13

Spajić: Đukanović i Milatović 2BS Forum iskoristili kao speed-dating platformu za utvrđivanje koalicije

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Milojko Spajić nezadovoljan je izborom učesnika ovogodišnjeg 2BS Foruma u Budvi, vodeće političko-bezbjednosne konferencije u Jugoistočnoj Evropi.

"Vlada Crne Gore je ove, kao i ranijih godina, bila pokrovitelj 2BS foruma, očekujući da će Crna Gora ugostiti eminentne stručnjake iz odbrane i bezbjednosti. Nasuprot očekivanjima - dobili smo uglavnom platformu za analizu lokalnih izbora vajnih stručnjaka Đukanovića i Milatovića koji su utušili strane goste tužakanjem protiv sopstvene države, koristivši forum i kao speed-dating platformu za utvrđivanje koalicije", naveo je Spajić na mreži X.

On je komentarisao i način trošenja novca građana, zbog čega je, kaže, zabrinut.

"Usljed očigledno neadekvatne kontrole kvaliteta sadržaja, zabrinuti smo zbog načina trošenja novca poreskih obveznika, odnosno da li je forum postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti", naveo je Spajić.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

lena novljanka

A jadna ti majka, pa shvatas li da ti ne prolaze lazna obecanje. Mlad si, lijep, ispred tebe buducnost, pa osvijesti se covjece, premijer si drzave koju ti je tebi omrazeni DPS stvorio. Dje bi ti sad bio da nije bilo 2006 i ulazak u NATO. Nidje a tamo ces i zavrsit ako ovo ne shvatis.

zordan

Jos jedan autogol , najbolje je kad se ne javljas.Dobro bole istine o ovoj katastrofalnoj vladi a jos vise boli da je Milatovic hrabriji od tebe i da je najzad shvatio situaciju u kojoj se CG nalazi .Ova Mandiceva vlada u kojoj se Spajic nista ne pita samo odvlaci CG od EU i gura je srpskoruski svet