16 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

21° / 14°

Nedjelja

13.10.

19° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Hitna smjena Milana Popovića zbog sramne izjave, pozivamo tužilaštvo da reaguje

Politika

Comments 4

DPS: Hitna smjena Milana Popovića zbog sramne izjave, pozivamo tužilaštvo da reaguje

Autor: Antena M

  • Viber

"Jučerašnja izjava savjetnika potpredsjednika Vlade Moma Koprivice, Milana Popovića, u kojoj je naveo kako će – ukoliko se DPS vrati na vlast izbiti građanski rat u Crnoj Gori sramotna je, nepromišljena, ali nažalost i očekivana", poručuju iz DPS-a.

Riječi Popovića, međutim, kako kažu u DPS-u, "nijesu ništa drugo do kontinuitet političkog djelovanja ove parlamentarne većine koja svakodnevno raspiruje mržnju i koja na sramotan način diskriminiše i vrijeđa svakog trećeg građanina Crne Gore koji glasa Demokratsku partiju socijalista."

Zbog svega navedenog, kako ističu uz DPS-a, pozivaju Milojka Spajića da smijeni Popovića i pokaže odgovoran odnos prema građanima Crne Gore, a tužilaštvo da provjeri da li u navedenoj izjavi ima i elemenata krivičnog djela.

"Demokratska partija socijalista neće dozvoliti ovakav govor mržnje u odnosu na desetine hiljada naših glasača i sramotno je što je jedan univerzitetski profesor sebi dozvolio da zapane u fašizam ovakve vrste", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Onogošt

Valjda ste obavijestili Američku ambasadu i EU.šta rade Vučićeve horde zla koje žele pošto poto da zapale Balkan,da se kasnije ne ,,iznenade". Izgleda da su spremni da nas jednom za svagda unište.Aliiii...tvrd je orah voćka čudnovata !!!!

Ljiljana

Za ovakve uzase i nepocinstva, crnogorsko tuzilastvo uvijek "snom mrtvijem spava".

Mila K

Ne trošiti riječi na nekad ozbiljnog prof Popovića. Ko ne umije sebe da cijeni, ne umije ni da razumije jalinu gudura Crne Gore.