11 °

max 21 ° / min 11 °

Utorak

08.10.

21° / 11°

Srijeda

09.10.

17° / 14°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

20° / 16°

Subota

12.10.

22° / 13°

Nedjelja

13.10.

18° / 10°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Kolege iz partije otimača državnih stanova, svaki cent i svaki kvadrat ima da vratite

Politika

Comments 3

Demokrate: Kolege iz partije otimača državnih stanova, svaki cent i svaki kvadrat ima da vratite

Autor: Antena M

  • Viber

Nastavlja se prepirka na relaciji Evropski savez - Demokrate.

"Kolege iz partije otimača državnih stanova, koje ste dobili za 0 eura, a sada ih sramotno izdajete za rentu od 1500 eura, svaki cent i svaki kvadrat ima da vratite", poručuju Demokrate.

Za njih je, kažu, evropski put jasan i čist, za razliku od, kako navode u odgovoru Evropskom savezu, "vaših beskrajnih zaobilaznica koje su vodile do kriminalnih klanova."

"Pa ste tako kao zaliveni ćutali dok ste zajedno sa svojim tradicionalnim saveznicima na ključnim pozicijama postavljali izvršioce teških krivičnih djela, kako tvrdi SDT, od Zorana Lazovića, Petra Lazovića, Vesne Medenice, Milivoja Katnića, Blaža Jovanića, Ljuba Milovića, pa sve do optuženih za nezakonitu dodjelu državnih stanova Damira Šehovića i Ivana Brajovića", naglašavaju Demokrate.

Vaša istorija sa zatvorenim prostorom je preduga, pa ste možda zato pomislili da se svi osjećaju isto, odgovaraju Demokrate Evropskom savezu.

"Više vas je na optužnicama nego na partijskim pozicijama.

Ali to i ne čudi gospodo imajući u vidu brojnost afera u koje ste umiješani. I ove koje građani znaju su prelile kap u prepunoj čaši, vidjećemo kako će biti kad se plasira još desetak novih", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Kako taj vasSDT tvrdi nijedna Crnogorska glava nece ostat ,medjutim trebaju dokazi ,a vi kao saradnici ove Srbijanske vlasti nadam se da cete biti svjedoci saradnici kako bi se i to pitanje rijesilo. Dakle ,dajte dokaze i presude , a svo zlo sto ste nanijeli CG vratit ce vam se visestruko - ima Boga

Mila K

A znaju li kmerići značenje riječi "kolega"!